Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Processutvecklare till FM Mattsson Group

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
FM Mattsson Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. Koncernens vision är att vara kundens första val i badrum, kök och kompletterande områden.

FM Mattsson Group har en värdegrund som är ett vägledande verktyg för alla relationer mellan medarbetare samt med omvärlden:
* Kunden kommer först
* Vi vinner tillsammans
* Jag kliver fram

Verksamheten omsatte 2022 över 1,9 miljarder kronor genom sina bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Storbritannien, Tyskland och Italien och hade 559 anställda. FM Mattsson Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Brinner du för teknik samtidigt som du vill vara en del av ett ledande företag? Vill du vara med och ta ansvar för att utveckla vår process? Vi söker nu dig med stort intresse för processtekniska frågor och har erfarenhet av produktionsutveckling!

Dina arbetsuppgifter
Som processutvecklare hos oss får du en bred roll inom skärande bearbetning där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är industrialisering av nya produkter och optimering av processer. I rollen kommer du att utveckla och effektivisera produktionen med fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet genom metodförbättringar, investeringar och att driva projekt med hjälp av LEAN-verktyg för att uppnå ständiga förbättringar i produktionsprocessen.

Processutvecklingsavdelningen består idag av 26 medarbetare varav 6 processutvecklare där det finns ett nära samarbete både med medarbetare på andra avdelningar.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom produktionsteknik eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med Lean.

Som person har du en god analytisk förmåga i kombination med ett lösningsorienterat tillvägagångssätt och drivs av att jobba med förbättringar och driva förändring. Du har förmåga att organisera ditt arbete och ta egna initiativ samt ser nyttan av ett gott samarbete med andra. Din förmåga att se till helheten är viktig för oss och du kan omvandla verksamhetens behov till konkreta mål och aktiviteter som du följer upp för att se att vi når önskad effekt.

Vi siktar ständigt på att överträffa förväntningar hos våra kunder och medarbetare för att skapa vad vi kallar för WOW-känslan. Det handlar bl a om produkterna och tjänsterna som vi erbjuder, gemenskapen som vi känner och hur roligt vi har då vi lyckas tillsammans.

Vill du bli en del av vårt team, ansök idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin eller Maria Södergren. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 10 december 2023.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FM Mattsson Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av vattenkranar och tillhörande produkter under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur, Damixa, Hotbath, Aqualla och Adamsez. Koncernens vision är att vara kundens första val i badrum, kök och kompletterande områden. FM Mattsson Group har en värdegrund som är ett vägledande verktyg för alla relationer mellan medarbetare samt med omvärlden: * Kunden kommer först * Vi vinner tillsammans * Jag kliver fram Verksamheten omsatte 2022 över 1,9 miljarder kronor genom sina bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Benelux, Storbritannien, Tyskland och Italien och hade 559 anställda. FM Mattsson Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Brinner du för teknik samtidigt som du vill vara en del av ett ledande företag? Vill du vara med och ta ansvar för att utveckla vår process? Vi söker nu dig med stort intresse för processtekniska frågor och har erfarenhet av produktionsutveckling!
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Mora
Industri & Anläggning
Företagslogga
Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga
Gagnef
Bygg & Hantverk
Företagslogga