Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Har du intresse för tillverkande industri? Vi söker nu för kunds räkning dig som är praktiskt lagd och vill arbeta i en miljö där det händer mycket!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i hjärtat av industrin där du tillsammans med dina kollegor plockar ned och hänger upp komponenter. Det kan också vara montering, gjutning mm. Arbetstiderna är förlagda förmiddag eller eftermiddag.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, effektiv och trivs med att jobba fysiskt.
Vi tror att det du kan inte sitter i dina tidigare yrkestitlar, utan i vad du vill och vad du har för ambitioner.
Men huvudsaken är viljan att lära, är du engagerad i ditt jobb är du rätt person för oss!
Meriterande om du har truckkort/travers.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
För mer information är du varmt välkommen att kontakta Pontus Krång via pontus.krang@clwork.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare