Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Förskollärare

Publiceringsdatum
16 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Föräldrakooperativet Blåklockan i Bonäs finns i bymiljö i Bonäs gamla skola, 10km från Mora, med närhet till både sjö och skog. Vi har en engagerad styrelse och föräldragrupp som tillsammans med personalen driver förskoleverksamhet för ca 20 barn i åldersgruppen 1-5 år och fritidsverksamhet för 5-10 barn. Vi lagar vår egen mat, har en stor gård och lokaler med många möjligheter, bland annat en egen gymnastiksal.


Dina arbetsuppgifter
Vi rekryterar nu en legitimerad förskollärare till Föräldrakooperativet Blåklockans fantastiska förskola i Bonäs, Mora.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som att planera och genomföra pedagogiska aktiviteter som främjar barnens lärande och utveckling, ser vi gärna att du har erfarenhet av att skapa inkluderande och stödjande lärmiljöer. Vi söker dig som har viljan och kompetensen att ta en central roll som pedagogisk ledare i arbetslaget i nära samarbete med huvudman och rektor.

Samarbetet med kollegor och föräldrar är viktigt för att säkerställa barnens trivsel och utveckling, och du kommer också att utvärdera och rapportera barnens framsteg och behov.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka verksamheten genom korta beslutsvägar som främjar snabba beslut och innovation. Det finns också möjligheter till utveckling med potential att axla rektorsrollen på sikt.

På vår arbetsplats värderar vi personlig trygghet och stabilitet tillsammans med huvudman och barnen.

Din profil
För att bli framgångsrik i den här rollen bör du ha förskollärarlegitimation och erfarenhet som förskollärare. Det är viktigt att du är en naturlig ledare med god förmåga att inspirera din omgivning, såväl barn, vårdnadshavare som kollegor.

God kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga är nödvändiga. Vi ser också värde i att du är lösningsorienterad och innovativ samt är trygg i dig själv. Målmedvetenhet och engagemang kopplat till gemensamma mål är ytterligare kvaliteter vi ser som meriterande.

Ansökan
Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan till oss redan idag! I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Skolrekrytering som hanterar hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

Läs mer om förskolan: https://www.blaklockan.se/om-oss

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning
Få förslag på tjänster som passar dig. www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer hur vi avlastar huvudmän i hela landet: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering
http://clockworkpersonal.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare