Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Chefsrekryterare till Clockwork Mora

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med bemanning och rekrytering men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen”- för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter oavsett om det handlar om jobb i industri-eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt.

Vi tror på människor och vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i mer än 20 städer från Mälardalen och Stockholm i söder till Luleå i norr.

Vi är extra stolta över att våra kunder för tredje året i rad har gett oss betyget bäst i Sverige när det kommer till bemanning och rekrytering, dessutom utsågs vi till branschens mest hållbara företag 2023.

Har du rätt inställning och driv och vill bli en del av vårt framgångsrika team i Mora? Du välkomnas till en öppen och familjär miljö där vi tillsammans skapar framgång!

Dina arbetsuppgifter
Har du ett genuint intresse av att förse företag med rätt kompetens samtidigt som du älskar försäljning och får energi i mötet med människor? Då är jobbet som chefsrekryterare hos oss på Clockwork rätt för dig - här får du möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor och branschens mest nöjda kunder!

Vi erbjuder dig ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete med stort fokus på kunder och affärer. Du ansvarar för att driva och utveckla såväl befintliga som nya kundrelationer, där du genom att förstå och sätta dig in i kundens utmaningar hjälper deras verksamhet till ökad lönsamhet.

Du arbetar självständigt och säljer vårt erbjudande genom strategiskt och proaktivt arbete med kundprospektering, möten och sluter avtal. Du ansvarar över hela rekryteringsprocessen med kravspecifikation, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning.

I vår verksamhet är du en viktig nyckelspelare som med stort engagemang strävar efter att fortsätta ha branschens mest nöjda kunder. Det gör du genom att bygga långsiktiga och hållbara kund-och kandidat relationer.

Din profil
Vi söker dig med rätt inställning, driv och affärsmässighet och som har jobbat med försäljning som resulterat i långsiktiga relationer. Har du tidigare erfarenhet från rekrytering ser vi det som meriterande. I rollen rekryterar du ofta chefer vilket ställer krav på kunskap och erfarenhet inom organisation och företagsstrukturer.

För att trivas i rollen som chefsrekyterare behöver du ha ett högt eget driv, ett resultatorienterat förhållningssätt och förmågan att arbeta självständigt. Rollen ställer stora krav på social kompetens, samarbetsförmåga och att du som person är förtroendeingivande och prestigelös.

Vi är helt team som står redo att ta emot dig med öppna armar, och vi arbetar gärna och ofta tillsammans - därför är det också viktigt att du är en sann lagspelare som alltid sätter laget framför jaget. På Clockwork genomsyras vi av en positiv inställning, prestigelöshet och viljan att bidra till en bättre framtid.

Ansökan
Är det dig vi söker? Börja med att skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-05-26. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Marknadsområdeschef Maria Södergren 0733-51 27 69 eller maria.sodergren@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med bemanning och rekrytering men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen”- för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter oavsett om det handlar om jobb i industri-eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i mer än 20 städer från Mälardalen och Stockholm i söder till Luleå i norr. Vi är extra stolta över att våra kunder för tredje året i rad har gett oss betyget bäst i Sverige när det kommer till bemanning och rekrytering, dessutom utsågs vi till branschens mest hållbara företag 2023. Har du rätt inställning och driv och vill bli en del av vårt framgångsrika team i Mora? Du välkomnas till en öppen och familjär miljö där vi tillsammans skapar framgång!