Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Butiksansvarig

Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Om företaget
Bröderna Nils och Jannes Olsson föddes i en fattig familj i Nusnäs, en av de byar i vilken man tillverkade de första dalahästarna. De fick tidigt hjälpa till med försörjningen genom att snida hästar efter skolan. 1928, när de var blott 13 och 15 år gamla, tog bröderna ett lån på 400 riksdaler för att köpa en bandsåg och den första lilla dalahästfabriken såg sitt ljus. Vid detta tillfälle grät deras mor av oro och undrade hur de skulle kunna betala en sådan oerhörd summa. Bröderna blandade färgerna och penslarna gjordes av svanshår från ekorrar.

Dina arbetsuppgifter
Som butiksansvarig har du en ledande roll där du får arbeta med att förvalta och utveckla butiken. För oss är det viktigt att agera på ett ansvarsfullt sätt och att föregå med gott exempel vad gäller hållbarhet. Därför arbetar vi aktivt för att säkerställa hållbara konsumtions- och produktionsmönster i vår butik. En viktig del i ditt arbete initialt blir att ta fram en strategisk plan för butikens fortsatta utveckling, med fokus på just detta. I rollen ansvarar du för inköp, skyltning, lagerhållning, butikskommunikation, kassahantering och ut- och inleveranser.

Din profil
Du ska ha lägst avslutad gymnasieutbildning. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet av att en ledande position i butik och har god erfarenhet av kassahantering, inköp och sortimentval, butikskommunikation och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Övriga språk ses som meriterande.

Ansökan
Är det dig vi söker? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Pontus Krång, Konsultchef. pontus.krang@clwork.se 073-351 27 77

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare