Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Beredare till ICT Consulting!

Ansök nu

Arbetar du idag som montör och vill ta klivet upp och bli beredare? Eller så arbetar du redan som beredare men är nyfiken på att få en central roll i ett starkt och familjärt företag. Här erbjuds du en tjänst där du kan arbeta från flera orter och ICT Consulting utgår idag från Hudiksvall, Östersund och Hallstahammar.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att ICT Consulting har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och ICT Consulting en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

ICT Consulting ingår i Netel AB och utför helhetslösningar inom telecom och kraft så som att bygga fysiska telekom-, bredbands- och elnät samt underhåll av infrastrruktur för kommunikation och el. Företaget är väletablerade på marknaden och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar med allt från planering och projektering till utförande och underhåll åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar.

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att bereda inom eldistributionsnät, både om- och nybyggnation framförallt inom jordkabelnät med tillhörande nätstationer. Även luftledning kan förekomma. Du arbetar med att ta fram tekniska lösningar, har markägarkontakter, gör nätberäkningar och ekonomiska kalkyler. Vidare har du kontakter med kunder och kommunen samt andra myndigheter. Du gör materialbeställningar, dokumentationer och uppföljningar. Rollen inkluderar även ett ansvar att ta fram underlag för offerter och upprätta gällande tillstånd.
Därtill förväntas du aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta utveckla verksamheten.

* Bereda inom eldistributionsnät, om- och nybyggnation framförallt inom jordkabelnät men även luftledning.
* Ta fram tekniska lösningar, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning.
* Kontakt med kunder, markägare, kommunen samt med andra myndigheter.
* Ta fram underlag för offerter och tillstånd
* Aktivt delta och ta egna initiativ i arbetet med att fortsätta utveckla verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Elkraftsteknisk utbildning alternativt har du arbetat som montör inom kraft och linjebyggnation i många år
* Kunskap inom NETBAS
* B körkort
* Svenska i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet inom beredningar eller projekteringar inom kraft
* Meriterande med erfarenhet av Trimble NIS, DP Power eller liknande liksom utbildning inom ESA, EBR eller Arbete på väg

Du motiveras av att få sätta igång projekt och driver dessa framåt av egen kraft. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt. Som person är du också noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt förmåga att prioritera rätt saker. Då du har flera kontaktytor så som kunder, kommuner och myndigheter ser vi även att du är kommunikativ och kan upprätthålla en god dialog.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hudiksvall, Östersund, Hallstahammar.
Lön: Enligt överenskommelse

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare