Löneansvarig till Vasaloppet.

Löneansvarig till Vasaloppet.

Dina arbetsuppgifter

Som löneansvarig på Vasaloppet kommer du att ansvara för löner och relaterade delar till ca 50 fastanställda inom Vasaloppet samt IFK Moras klubbar. Utöver detta så varierar arbetet månadsvis med olika arvoden till tex ledare, tränare och domare. Vid våra arrangemang tillkommer tillfälligt anställda samt utbetalningar till pristagare i våra lopp.

Erfarenhet av enklare bokföring är meriterande, detta för att kunna hjälpa till och stötta vid till exempel bokslut.

Du kommer ingå i ekonomi- och supportgruppen och rapporterar till administrativ chef.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete där du har arbetat med hela lönekedjan. Vi ser också att du har god förståelse för hur kollektivavtal är uppbyggda och kan tolka och implementera dessa. Rollen ställer höga krav på struktur, kommunikation och noggrannhet och vi ser gärna att du tar initiativ för att driva löne- och personaladministrationen framåt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som trivs i en miljö där det händer mycket. Vi värdesätter engagemang, ansvar och kreativitet och tror du gör detsamma. En stor del av tjänsten består av att ge support och service till chefer och medarbetare i organisationen, därför är det viktigt att du är utåtriktad med en god känsla för service och har ett professionellt förhållningssätt. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Ansökan

Vasaloppet erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med ett av världens äldsta och starkaste varumärken. Vi månar om vår personal och erbjuder ett positivt arbetsklimat i ett härligt gäng. Hos oss är idrott, motion och hälsa viktigt.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 7 mars 2021. För ytterligare information om Vasaloppet besök gärna www.vasaloppet.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF. En motor för folkhälsa och föreningsliv, i fäders spår för framtids segrar!

Vasaloppet är en av världens största arrangörer av motionslopp och en del av En Svensk Klassiker. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och sommarveckan med mountainbikecykling och löpning lockar årligen över 90 000 anmälda deltagare. Sedan starten 1922 har över en miljon deltagare passerat målportalen i Mora. Vasaloppets organisation arbetar med att planera, förbereda och utveckla årets olika arrangemang. 2022 firar Vasaloppet 100år!

Vår nuvarande löne- och personaladministratör planerar att gå i pension så nu söker vi hennes efterträdare.