CRM-ansvarig till Vasaloppet

CRM-ansvarig till Vasaloppet

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara en del i marknads- och försäljningsteamet för ett av världens största idrottsevenemang och ett av Sveriges starkaste varumärken? Vasaloppet söker nu en driven och erfaren CRM-ansvarig som vill ta Vasaloppets kundresa till nästa nivå.

Som CRM-ansvarig på Vasaloppet kommer du i ditt uppdrag att driva och utveckla Vasaloppets kundbas och CRM för att vidga möjligheterna till att möta de behov som befintliga och nya kunder, i huvudsak våra fantastiska deltagare, har året runt. Vi vill bli ännu mera närvarande och relevanta i relationen med våra kunder och du kommer att ansvara för att skapa en mer segmenterad kundbas för kommunikation och försäljning. Främst sker detta genom ett effektivt arbete med datainhämtning, analys och marketing automation. Du är helt enkelt en mycket viktig kugge i arbetet med att skapa Vasaloppets kundresa 2.0.

Viktigt i rollen är också det interna arbetet med att bygga engagemang, kunskap, rutiner, arbetssätt och processer inom CRM för hela organisationen. Du kommer att driva projekt vilket innebär arbetsledning både inom och utanför den egna avdelningen. Vidare är du operativt ansvarig för CRM och strategiskt rådgivande gentemot ledningsgrupp och övriga inom verksamheten. I rollen ingår projektledning och arbetsledning.

Marknads- och försäljningsavdelningen består av nio engagerade och kompetenta medarbetare som jobbar med frågor inom marknad, event och försäljning. Som CRM-ansvarig rapporterar du till Vasaloppets marknads- och försäljningschef. Placeringsort för tjänsten är Vasaloppets Hus i Mora, Vasaloppet har även kontor i Sälen.

Din profil

Vi söker dig som är både intiativrik och ödmjuk person som brinner för att skapa affärsnytta och kundupplevelse. Rollen kräver en engagerad och drivande person med dokumenterad erfarenhet av långsiktigt CRM-arbete och framgångsrika kundresor. Du som söker har en relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att projektleda komplexa utvecklings- och implementeringsprojekt.

Som person ser vi att du är en lagspelare som är lyhörd och prestigelös. Du är strategisk, analytisk, och nytänkande. Då arbetet innebär många olika kontaktytor är det viktigt att du är en van relationsbyggare samtidigt som du med tydlighet kan ställa krav. Du tar dig gärna an både små och stora arbetsuppgifter, utifrån verksamhetens behov.

Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vasaloppet erbjuder ett spännande och utvecklande arbete med ett av världens äldsta och starkaste varumärken. Vi månar om vår personal och erbjuder ett positivt arbetsklimat i ett härligt gäng. Hos oss är idrott, motion och hälsa viktigt.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 27 oktober 2019. För ytterligare information om Vasaloppet besök gärna www.vasaloppet.se
Mer info
Kontaktperson Marit Sandgren
Telefon 0733-512729
Område Mora
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vasaloppet är världens största långlopp på skidor. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och Vasaloppets sommarvecka med mountainbikecykling och löpning lockar årligen nära 100 000 anmälda deltagare. Sedan starten 1922 har över 1,5 miljoner deltagare passerat målportalen i Mora. Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF. En motor för folkhälsa och föreningsliv, i fäders spår för framtids segrar!

I Vasaloppet arbetar ca 35 helårsanställda med att planera, förbereda och utveckla årets olika arrangemang.