Kyltekniker som vill vara en nyckelspelare? Bravida rekryterar!

Kyltekniker som vill vara en nyckelspelare? Bravida rekryterar!

Information om tjänsten
Då denna filial är under uppbyggnad kommer du få en viktig roll i företaget och vi kommer inte klara oss utan dig! Eftersom Bravida är mån om att vara kompetenta finns det olika vägar att gå för att utvecklas här och det är du själv som bestämmer hur mycket du vill lära dig. I början av din anställning får du traditionell internutbildning samt en dag på huvudkontoret.

Arbetsuppgifter
Eftersom ingen dag är den andra lik och kunderna lika varierande har du ansvaret för såväl mindre som större projekt av varierande karaktär inom kylteknik.

De vanligast förekommande arbetsuppgifterna är:
  • Servicearbeten, felsökning och åtgärda kunders felanmälningar
  • Uppgradera och modernisera kunders kylanläggningar
  • Utföra årliga kontroller hos kund
Vi söker dig som
Har erfarenhet av arbete som kyltekniker och som har kylcertifikat. B-körkort är också ett krav. Meriterande är erfarenhet från styr- och reglertekniskt arbete, men ej krav för tjänsten.

Som person vill vi se ett driv och en vilja att växa in i företaget och vara en del av den utveckling som Bravida står inför. Social kompetens, drivkraft och entreprenörskap är egenskaper vi värderar för denna roll.


Övrigt

Fyll gärna i de korta urvalsfrågorna i samband med att du ansöker.

Start: Enligt överenskommelse
Stad: Mora
Omfattning: Heltid, rekrytering
Kontakt: Anna Eriksson, 073-805 88 75
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson
Email Mejla Anna Eriksson
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bravida.se/teknikomraden/kyla/bravida-cooling/
Sista ansökningsdag 21 sept 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Bravida Cooling finns stor kompetens samlad under samma avdelning med kunskaper inom vs, el, ventilation och kyla. Kylavdelningen i Mora är under uppbyggnad och du kommer vara en viktig del av det teamet!

Tack vare den bredd av kompetens som finns på Bravida kan de ta sig an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Deras kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Det är viktigt att arbeta tillsammans och lära av varandra när du arbetar på Bravida och det finns dessutom goda möjligheter att bygga på dig kompetens inom ditt område eller lära dig ett annat!