Koordinerande administratör till Bravidas satsning!

Koordinerande administratör till Bravidas satsning!

Information om tjänsten
Då denna filial är under uppbyggnad kommer du få en viktig roll i företaget och vi kommer inte klara oss utan dig! Placeringsort kan vara Mora eller Borlänge och du kommer att arbeta mot alla orter som ingår i avdelningen. Eftersom Bravida är mån om att vara kompetenta finns det olika vägar att gå för att utvecklas här och det är du själv som bestämmer hur mycket du vill lära dig. I början av din anställning får du traditionell internutbildning samt en dag på huvudkontoret.

Arbetsuppgifter
I rollen som koordinerande administratör stöttar du dels avdelningschefens samtidigt som du avlastar serviceledarna och fördelar arbeten över de tre filialer som ingår i denna region.

Som du hör är det ett varierande arbete men några vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Administration: felanmälning och registrering av order
  • Ekonomi: fakturering, kreditkontroller och hantering/attestering av leverantörsfakturor
  • Rapportering: ta fram och följa upp diverse avvikelser, se över ekonomi mm
Vi söker dig som
Har erfarenhet av liknande arbete eller utbildning som går i linje med arbetsuppgifterna. B-körkort är ett krav för tjänsten då resor kan förekomma. Det viktigaste är ändå dina personliga egenskaper och rätt inställning! Som person tror vi att du är, och vill vara, kreativ då du kommer vara en viktig del i samordningen av de tre filialerna. Du tycker om att samarbeta och vill hålla god kvalitet på ditt arbete.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Stad: Mora eller Borlänge
Omfattning: Heltid, rekrytering
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bravida.se/teknikomraden/kyla/bravida-cooling/
Sista ansökningsdag 21 sept 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Bravida Cooling finns stor kompetens samlad under samma avdelning med kunskaper inom vs, el, ventilation och kyla. Kylavdelningen i Mora är under uppbyggnad och du kommer vara en viktig del av både det teamet och avdelningen för nedre Norrland!

Tack vare den bredd av kompetens som finns på Bravida kan de ta sig an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Deras kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Det är viktigt att arbeta tillsammans och lära av varandra när du arbetar på Bravida och det finns dessutom goda möjligheter att bygga på dig kompetens inom ditt område eller lära dig ett annat!