Framtidens Säljare

Framtidens Säljare

Dina arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta med att marknadsföra och sälja vårt produktsortiment som består av panel, trägolv och hyvlade produkter. I din roll kommer du aktivt arbeta med att säkerställa att Siljan´s produkter är välexponerade i hyllorna. Du kommer främst att jobba med befintliga kunder men efter en tid ser vi även att du kommer att bearbeta nya kunder.

Arbetet innebär att du har direkt kundkontakt och ansvarar för att bygga och vårda långsiktiga kundrelationer. Du arbetar självständigt med att planera, boka och genomföra dina kundbesök och det uppföljningsarbete som besöken leder till, men självklart har du stöd från marknadsorganisationen. I din roll kommer du även supportera och hjälpa övriga säljare samt marknadsavdelningen.

Då en stor del av ditt arbete sker ute hos kund innebär tjänsten resdagar. Kontoret är placerat i Mora.

Din profil

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig för. Meriterande för tjänsten är erfarenhet från branschen, men detta är inget krav för att lyckas i rollen.

Som person har du ett intresse för att skapa goda och långsiktiga relationer som resulterar i affärer, du är utåtriktad och trivs i ett socialt sammanhang. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta, har ett lösningsorienterat mindset och trivs att arbeta självständigt.

Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du ansöker så snart du har möjlighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Eriksson, tel 0733-512 749.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 5 augusti 2018. För ytterligare information om Siljan besök gärna www.siljan.com
Mer info
Kontaktperson Patrik Eriksson
Telefon 073-3512749
Område Mora
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siljan-koncernen är en företagsgrupp som finns mitt i Sverige. Vår verksamhet handlar om att sköta skog på bästa sätt och att förädla timret till produkter som håller hög kvalitet. Vår historia börjar redan år 1897, då den första provsågningen ägde rum i Mora. Men vår gemensamma kunskap om skogen sträcker sig mycket längre bakåt i tiden. På dessa breddgrader har människor levt sedan den skandinaviska halvön befolkades. Här har vi brukat och förädlat träråvara i generationer.
Koncernen består av Siljan Skog (råvarubolaget), Siljan Timber och Blyberg Timber (sågverksbolagen) och Siljan Wood Products (vidareförädlingsbolaget). Bolagen tillsammans omsätter idag nära en miljard kronor och sysselsätter cirka 1000 personer, varav 250 är direktanställda. Huvudmarknader för sågade trävaror är Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Japan

Vi bygger nu framtidens marknads- och försäljningsorganisation och söker nu en driven säljare. Jobbar du som säljare redan idag eller drömmer du om att bli det? Då är detta jobbet för dig! Det är egenskaperna hos dig som person som är det viktigaste!