Affärsinriktad Senior Säljare

Affärsinriktad Senior Säljare

Dina arbetsuppgifter

Som Senior Säljare blir din roll att underhålla och utveckla befintliga kunder men också att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter för att stärka företagets position på marknaden. Siljan Timbers produktsortiment består av sågat- samt förädlat virke. I din roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från möte med kund, upprättande av offert och avtal samt förhandling och avslut, vilket ställer höga krav på affärsmässighet. Företaget är inne i en expansiv fas, vilket innebär en spännande utmaning för rätt person.

Du kommer verka både på den nationella- och internationella marknaden vilket innebär resdagar i tjänsten. Kontoret är placerat i Mora.

Din profil

Vi söker dig som drivs av att göra affärer, gärna med erfarenhet av exportförsäljning, med dokumenterad framgång från liknande uppdrag. Meriterande är erfarenhet från liknande bransch men detta är inget krav. Som person är du målinriktad, affärsmässig och har förmåga att jobba långsiktigt och strategiskt. För att lyckas i rollen ser vi att du har en entreprenörspersonlighet med god förmåga att bygga framgångsrika relationer både internt och med marknaden. Du inger förtroende och har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.

Du har en god kommunikativ förmåga, i svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du ansöker så snart du har möjlighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Eriksson, tel 0733-512 749.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 5 augusti 2018. För ytterligare information om Siljan besök gärna www.siljan.com
Mer info
Kontaktperson Patrik Eriksson
Telefon 0733-512 749
Område Mora
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 aug (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siljan-koncernen är en företagsgrupp som finns mitt i Sverige. Vår verksamhet handlar om att sköta skog på bästa sätt och att förädla timret till produkter som håller hög kvalitet. Vår historia börjar redan år 1897, då den första provsågningen ägde rum i Mora. Men vår gemensamma kunskap om skogen sträcker sig mycket längre bakåt i tiden. På dessa breddgrader har människor levt sedan den skandinaviska halvön befolkades. Här har vi brukat och förädlat träråvara i generationer.
Koncernen består av Siljan Skog (råvarubolaget), Siljan Timber och Blyberg Timber (sågverksbolagen) och Siljan Wood Products (vidareförädlingsbolaget). Bolagen tillsammans omsätter idag nära en miljard kronor och sysselsätter cirka 1000 personer, varav 250 är direktanställda. Huvudmarknader för sågade trävaror är Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Japan

Vi bygger nu framtidens marknads- och försäljningsorganisation och söker nu en affärsinriktad Senior säljare.