Vi söker en mekaniker till vår verkstad i Mora

Vi söker en mekaniker till vår verkstad i Mora

Vi är inne i ett intensivt skede med teknisk utveckling av såväl lastbilar som avancerade tjänster som kan underlätta kundens vardag. Vi satsar på framtiden och det är verkligen en spännande tid att jobba på Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar. Vi behöver nu förstärka vår verkstad i Mora med en mekaniker.

Tjänstebeskrivning
Som mekaniker på Rolf Ericson Lastvagnar & Bussar kommer du få möjlighet att jobba med den senaste tekniken i Volvos nya drivlina, men även klassiskt hederligt mekanikerjobb. Du kommer arbeta i ett team på åtta mekaniker.

Kunskap och kompetenser
Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå, samt minst B-körkort. Du bör ha flerårig erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker och vi ser gärna att du tidigare har jobbat med bussreparationer. Arbetet ställer krav på att du har goda datorkunskaper och både kan arbeta självständigt och i grupp. Du bör ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Övriga språk är meriterande.

Personliga egenskaper
Tjänsten som mekaniker förutsätter att du har lätt för att skapa bra relationer och ger ditt yttersta för att leverera den bästa kundupplevelsen. Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Det är viktigt för dig att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande och du har förmåga att prata med alla typer av kunder och kollegor. Du har ett gott omdöme, är strukturerad, flexibel samt har god administrationsförmåga. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från liknande arbete.

Vi erbjuder dig
Det är viktigt att hänga med i utvecklingen och därför erbjuder vi dig kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med ett tryggt team med högt engagemang.

  • En spännande arbetsmiljö där du får vara delaktig i företagets utveckling.
  • Korta beslutsvägar i samverkan med övriga avdelningschefer och ledning.
  • Goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter.
  • Generösa personalförmåner.

Anställning, omfattning, placeringsort, tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, på heltid med skiftgång och placering i Mora. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Anders Persson, servicechef, 0250- 237 10.

Låter det intressant? Lämna ansökan.
Sista ansökningsdag är 2022-11-30. Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att skicka ett mail till anders.persson@rebil.se där du berättar lite om dig själv samt bifogar ett CV.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/rolf-ericson/sv-se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Rolf Ericson Bil Företagen vet vi att passion för arbetet, kunderna och medarbetarna skapar framgång. Vi är ett företag i en föränderlig bransch och vi ser med nyfikenhet på de möjligheter som finns för att fortsätta utvecklas. Vi tar sikte på framtiden och de tjänster som vi kan erbjuda människor för en enklare vardag. Vi tycker att det ska vara enkelt att både arbeta hos oss och göra affärer med oss. Viktigast för att skilja oss från mängden är våra relationer. Starka relationer med kunder, leverantörer och oss medarbetare emellan ger oss ett försprång och alla möten är ett sanningens ögonblick. Där avgörs hur vi uppfattas och det är styrkan i vårt varumärke. Är det ett tänk som passar dig? Då föreslår vi att du kontaktar oss.