Vi behöver nu förstärka vår byggverksamhet i Mora/ Sälen med fler duktiga, engagerade och erfarna medarbetare.

Vi söker medarbetare till vår entreprenad i Dalarna.

Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du samarbetsvillig, ansvarfull och fungerar väl med både kollegor och kunder. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Att arbeta som träarbetare på Peab bygg är ett omväxlande arbete, arbetsuppgifterna varierar från att gipsa, sockla, sätta kök, armerar, sätter väggform mm.

Vänta inte med din ansökan då tillsättning sker löpande.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sexmånaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Hans Wickström, 073 337 61 88,
Mer info
Kontaktperson Hans Wickström
Telefon 073 337 61 88
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.