Platschef Dalarna

Platschef Dalarna

Är du på jakt efter nya utmaningar som platschef? Peabs byggverksamhet i Dalarna letar efter erfaren platschef som vill vidare mot nya utmaningar.

Vi verkar över hela Dalarna och har kontor i Borlänge och Mora.

Peabs platschefer har en central roll i våra projekt med ansvar för projektets planering, utförande, personal samt ekonomi. Som platschef leder du projektet och dina medarbetare. Du har även ansvar för kvalitet- miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Du som söker har en ingenjörsexamen inriktning bygg och/eller flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggbranschen.

Som person är du kreativ och initiativtagande. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har en situationsanpassad ledarstil och får medarbetarna med dig genom att skapa engagemang.

Du kommer att ingå i ett team med arbetsledare, arbetschef , entreprenadingenjör och hantverkare. Vi erbjuder även stöd från våra andra funktioner så som inköp, installationssamordnare och HR.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Frida Hedback, personal, 072-533 33 97,
Stefan Ors, Arbetschef Dalarna, 0733-37 40 29,
Mer info
Kontaktperson Frida Hedback, personal
Telefon 072-533 33 97
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.