Utvecklingsingenjör Produktionsstöd

Utvecklingsingenjör Produktionsstöd

Vill du ha en nyckelroll där du får vara med i hela byggprocessen?

Vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt och söker dig med driv att vilja vara coach till vår produktion. Du servar primärt våra två arbetschefsgrupper i Dalarna, där du tillsammans med linjeorganisationer och stödfunktioner driver produktionsfrågor i våra mångfacetterade projekt.

Befattningen kompletterar projektorganisationen inom frågor rörande bl.a.
  • Peabs processer
  • Handledare för olika verktyg, hjälpmedel och arbetssätt
  • Medverka i att utveckla och utbilda i produktionsfrågor
  • Stödja och utbilda produktionen i kvalité, miljö och arbetsmiljöfrågor
Som produktionscoach ingår du dessutom i vår regionala grupp för produktionsstöd och du kommer även att involveras i olika utvecklingsprojekt på affärsområdesnivå.

Vem är du

Du har en mångårig erfarenhet och adekvat byggnadsteknisk utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har förmåga till helhetssyn, ett gott ordningssinne och har lätt för administrativt arbete. Som ett stöd är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera i sociala sammanhang. Du är initiativtagande, trivs att arbeta självständigt under eget ansvar och agerar samt utstrålar hög trovärdigt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på byggarbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och får en möjlighet till att påverka din personliga utveckling. Vi har en mycket trevlig arbetsplats med härliga kollegor och mycket skratt.

Rekryteringsprocessen sker löpande så tillsättning av tjänst kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Jonas Berg, Produktionsstödschef, 0733-373202,
Mer info
Kontaktperson Jonas Berg, Produktionsstödschef
Telefon 0733-373202
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.