Träarbetare

Träarbetare

Peab Byggservice AB är ett eget bolag inom Peab. Just nu söker vi ytterligare träarbetare till vår verksamhet i södra Dalarna. Placeringsort för denna tjänst är Mora. Våra tjänster är främst inriktade på ROT-jobb, men även nyproduktion, samt lokala och rikstäckande serviceavtal.
Verksamheten fortsätter att utvecklas i en positiv riktning och vi behöver växa för att kunna möta marknadens behov.

Vi söker nu träarbetare med inriktning mot allmänna byggservicearbeten. Exempel på arbeten kan vara reparations- och underhållsarbeten, renoveringar, köksmontage, tak- och fönsterbyten, om- och tillbyggnader samt försäkringsjobb.

Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Du kommer att vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer, vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité.

Förutom kravet på yrkesbevis som träarbetare måste du också behärska det svenska språket i tal och skrift. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning. Peab Byggservice arbetar för en jämn könsfördelning därför ser vi gärna även kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Urval sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner

Rekryterande Chef

Annicka Sundin Eklund
072 533 58 72

YA representant

Marcus Norlander
0733 37 65 26
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.