Entreprenadingenjör Byggservice Mitt

Entreprenadingenjör Byggservice Mitt

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen och är idag Sveriges största byggserviceföretag med ca 1000 anställda. Bolaget är uppdelat i tre regioner - Södra, Västra och Mitt. Basen i vår verksamhet är de mindre serviceuppdragen där våra hantverkare och tjänstemän tar sig an om- och tillbyggnadsprojekt samt ROT-uppdrag då vi även utför jobb för privatkunder. Vi utför ofta arbeten med kvarboende hyresgäster samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi söker nu en driven och erfaren Entreprenadingenjör som kan stärka upp vårt team i Mitt ytterligare. Som Entreprenadingenjör hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Vill du dela med dig av din kompetens och erfarenhet och bidra till andra personers utveckling? Vill du få möjlighet att utvecklas själv som ledare och medarbetare? Ta då chansen och var med i den positiva utvecklingen som sker inom Byggservice och sök till oss!

Din roll:

Som Entreprenadingenjör har du ett nära samarbete med Platschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i mindre skala, du tar fram kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du gör inköp, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar Platschefen i våra projekt såväl tekniskt som ekonomiskt.

Våra Entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet. Vi månar om våra relationer, och du ska ha en hög känsla för att ge support och service. Som Entreprenadingenjör arbetar du för att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.

Rollen innebär självständigt arbete, och det är viktigt att du hela tiden ser till organisationens behov av stöd.

Placeringsort kan komma att vara Falun, Mora eller Sälen, men eftersom våra projekt finns på lite olika orter så kommer rollen innebära vissa resor och någon enstaka övernattning ibland.

Rollen som Entreprenadingenjör innebär att du får känna dig som en bidragande del av samhällsnyttan. Peab-koncernen är även mån om alla sina anställda medarbetare och det är viktigt för oss att du känner dig som en del av gemenskapen i bolaget.

Hos oss får du också möjlighet att utvecklas som medarbetare genom Peabs interna utbildningar riktat till alla våra anställda.

Kvalifikationer:

Vi söker dig dom är bygg- och civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du gör ha minst 3 års erfarenhet av en liknande tjänst. Du har goda kunskaper inom projektekonomi, projektjuridik, kalkylering, produktion samt är van att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du arbetar i olika team med flera projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och att du inser värdet av goda relationer både externt och internt.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas.

Kontaktuppgifter:

Magnus Brandt, Regionchef, 073-337 29 31

Annicka Eklund Sundin, Arbetschef, 072-533 58 72
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.