Välkommen till ett expansivt företag och till vår avdelning för drift- och underhåll vägar inom driftområde Borlänge och Rättvik. Vi söker dig som nyligen har tagit teknisk examen inom väg- och anläggningsområdet eller motsvarande, gärna högskola.

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst med eget ansvar. Du får möjligheten att från grunden lära dig verksamheten. Vår målsättning är att du i närtid ska träda in i en ledande funktion.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, samordna, utveckla och följa upp. I arbetet ingår även hantering av driftrapporter och annan administration. Du skall bistå arbetsledningen i projektets alla delar. Du har mycket goda IT-kunskaper och körkort för personbil erfordras.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är noggrann och du tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga samt din serviceanda.

På sikt ingår beredskap i tjänsten. Tjänsten omfattar heltid med tillträde snarast. Placeringsorter blir Borlänge och Rättvik.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ann-Christin Säärelä, 026-54 61 13,
Niklas Broberg, arbetschef, 0733-37 19 65,
Mer info
Kontaktperson Ann-Christin Säärelä
Telefon 026-54 61 13
Område Mora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.