Rörläggare

Rörläggare

Om rollen
Att arbeta som rörläggare hos oss innebär ett fritt arbete under stort ansvar. Du kommer att ingå i ett team som sköter tillsyn, reparationer och nyanläggning av vatten-, spillvatten- och dagvattenledningar med tillhörande anordningar. En del av det arbete som görs ute i fält ska sedan administreras och följas upp vilket också är en del av dina arbetsuppgifter.
Din placeringsort kommer antingen att vara i Mora eller Orsa men arbete kan förekomma i hela Nodavas tjänstgöringsområde.

Arbetstider
Heltid, måndag-fredag 7–16 (arbetstiden kan variera lokalt)
Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som har relevant utbildning inom VA-rörläggning eller motsvarande utbildning som anläggningsarbetare med erfarenhet av arbete med VA-rörläggning. Har du erfarenhet av ett närliggande område samtidigt som du har ett stort intresse att utvecklas som rörläggare hos oss är du också välkommen med din ansökan. Hos oss på Nodava är din personliga kompetens minst lika viktiga som din tekniska kompetens inom rörläggning. En förutsättning för att du ska passa hos oss är att du är nyfiken, vill utvecklas och vill bidra till arbetsgruppen och Nodava i stort.

Vidare är du en prestigelös och serviceinriktad lagspelare som gillar att ta initiativ och eget ansvar. Då rollen innehåller administration samtidigt som en stor del av informationen inom
Nodava kommuniceras digitalt är det viktigt att du är van att använda datorn som ett arbetsredskap. Rollen kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Meriterande erfarenhet/ utbildning
  • Diplomerad rörläggningsutbildning
  • Anläggningsarbetarutbildning med erfarenhet av VA- och gatubyggnad
  • Förarbevis för anläggningsmaskin
Lön och villkor
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer kan du ta kontakt med:
Arbetsledare Anders Wallin Mora, 0250-55 27 43, anders.wallin@nodava.se
Arbetsledare Johan Nääs Orsa, 0250-55 27 51, johan.naas@nodava.se

Sista ansökningsdag 2018-04-28, vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdatumet.

Välkommen med din ansökan innehållande CV, eventuellt önskemål om placeringsort och personligt brev till info@nodava.se. Ange "Rörläggare" i din ansökan.

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nodava.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nodava AB (Norra Dalarna Vatten & Avfall), är ett kommunalt bolag som bildades 1 juli 2010 gemensamt av Mora, Orsa och Älvdalens kommuner. Inom denna region bor ca 35,000 invånare och här finns över 1,000 företag som tillsammans med ett stort antal fritidshus och turister som året runt ska förses med dricksvatten. Dessutom ska avfallsprodukterna hanteras på ett miljöriktigt sätt. Nodavas vision är att arbeta för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling, genom att bedriva vatten- och avfallstjänster som värnar om miljön samtidigt som de möter våra kunders efterfrågan på bästa möjliga sätt.

Vi på Nodava jobbar efter att ständig förbättra våra tjänster mot allmänheten samtidigt som vi nu står inför pensionsavgångar, detta kräver nya medarbetare och ny kompetens. Nu söker Nodava rörläggare till Mora och Orsa.

Här på Nodava är vi en blandning av olika arbetsgrupper, kommuner och människor men vårt mål är att vi gör det tillsammans och att alla är lika viktiga för att driva Nodava framåt och skapa lösningar att vara stolta över! Vill du bli en del av Nodava och vara med och bidra till att leverera livsviktiga samhällstjänster? Då ser vi fram emot din ansökan!