Områdesansvarig sökes till Morastrand AB

Områdesansvarig sökes till Morastrand AB

Dina arbetsuppgifter

Som områdesansvarig är det du som ansvarar för att våra lägenheter håller en bra standard så att våra hyresgäster trivs i sina lägenheter. Du besiktar och visar lägenheter, beställer underhållsåtgärder och ser till så att skador åtgärdas. Vårt mål är att Morastrand alltid ska ligga i framkant när det gäller att skapa trivsamma boendemiljöer för våra hyresgäster.

Som områdesansvarig på Morastrand är det viktigt att du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer med medarbetare, hyresgäster och externa leverantörer. Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt med våra hyresgäster, kollegor och övriga intressenter. I uppdraget kan enklare reparationer förekomma så du bör ha ett praktiskt handlag då vi ser det som en grund för uppdraget.

Din profil

Rollen som områdesansvarig innebär stor frihet under ansvar där du förväntas kunna agera på ett proffsigt och självständigt sätt och där du fattar beslut på egen hand enligt givna ramar. Du ska ha en god datavana då vi vill vara effektiva och underlätta processen ute hos hyresgästen i allt från felanmälan till projektering av underhåll. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i engelska. I arbetet ingår samordning av renovering av lägenheter avseende bygg, el, vvs och måleri där erfarenhet inom dessa områden inklusive projektledning är meriterande.

Vi tror att du som söker är en serviceinriktad person med hög social kompetens eftersom du kommer ha löpande kontakten med våra hyresgäster. Att arbeta under perioder med högre belastning påverkar dig inte i din profession utan du kan agera på ett lugnt och stabilt sätt. Du har tidigare erfarenhet av och tycker om att arbeta i en bred roll där ingen dag är den andra lik.
Ett krav för tjänsten är B-körkort.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult.

Välkommen med din intresseanmälan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 18 april. För ytterligare information om Morastrand besök deras hemsidas på www.morastrand.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är vi också den största hyresvärden i kommunen. Vi äger och förvaltar 2 150 bostäder och är ca 30 st anställda. Förutom bostäder hyr vi ut lokaler, garage och p-platser. Ändamålet med bolagets verksamhet är att tillhandahålla bostäder och lokaler.

Vår vision för verksamheten är "Att aktivt medverka till att bevara och utveckla Mora som attraktiv bostadsort i syfte att främja ett hållbart samhälle"