Förvaltningsledare IT till Mora kommun

Förvaltningsledare IT till Mora kommun

Dina arbetsuppgifter

Du är den nyfikna länken mellan IS/IT-enheten och verksamheterna där du i ett nära samarbete med förvaltningsledare på verksamhetssidan ansvarar för att ta fram objektsförvaltningsplaner och handlingsplaner som du sedan leder, koordinerar och prioriterar. I rollen har du både en förvaltande och utvecklande roll där du säkerställer ett ändamålsenligt och effektivt IT stöd.

Du kommer också att leda projekt med syfte att stödja verksamhetens behov av verksamhetsutveckling med stöd av IS/IT. Som projektledare ansvar du för hela projekt, från start till mål.

På IS/IT jobbar engagerade och kompetenta medarbetare. Här står kunden alltid i fokus och enheten genomsyras av engagemang, delaktighet, vilja och arbetsglädje.

Din profil

Vi söker dig med högskoleutbildning med relevant inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Din bakgrund ser vi att du har inom förvaltningsledning, systemförvaltning eller projektledning. Du har vana av att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT för att översätta och förstå de kraven som verksamheten har på IT.

Du har god erfarenhet och känner dig trygg i projektledarrollen och är bekant med PM3 eller andra förvaltningsmodeller.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en strukturerad och självgående person som tar stort ansvar för ditt arbete. Du är nyfiken och är intresserad av att ta in ny kunskap och vi ser det som en fördel om du vågar tänka utanför boxen. Viktigt är också att du är lyhörd och har förmågan att kommunicera på ett tydligt och ödmjukt sätt.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 28 april 2019. För ytterligare information om Mora kommun läs gärna mer på: www.morakommun.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora kommun är alla vi som jobbar här. Det är summan av de vi är och allt vi gör. Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok. Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde. Vi är närheten till naturen och den rena luften. De gamla traditionerna och de nystartade företagen. Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt. Tillsammans gör vi Mora till ett hem. Var med oss när vi växer som människor och kommun. Idag och imorgon.

Enheten för IS/IT är en gemensam enhet för Mora, Orsa och Älvdalens kommuner med ansvar för informationssystem och informationsteknologi. Enhetens uppdrag är att leda, samordna och utföra arbetet avseende drift och strategisk utveckling av kommunernas IT-verksamhet.

Vi söker nu en driven och kommunikativ förvaltningsledare IT som vill vara med och förvalta och utveckla våra objekt och verksamheter.