Mora Kommun söker erfaren Fastighetschef

Mora Kommun söker erfaren Fastighetschef

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete där du kan vara med och påverka Mora kommuns utveckling, där du kan göra skillnad och samtidigt ingå i ett arbetslag med en kultur av engagemang, delaktighet och respekt. Vi söker nu en fastighetschef med ansvar för våra verksamhetsfastigheter som utgör ca 140 000 kvm av kommunens egna lokaler och ca 40 000 kvm externt inhyra lokaler.

I rollen som fastighetschef har du ett övergripande ansvar och en samordnande funktion för kommunens lokalresurser. Du har personal- och budgetansvar och ingår i kommunens lokalstyrgrupp där du tillsammans med förvaltningschefer, ekonomichef och kommundirektör samverkar för att utveckla och utnyttja kommunens lokalresurser på bästa sätt. Du rapporterar direkt till förvaltningschef och har det övergripande fastighetsägaransvaret för att tillgodose hälsa och säkerhet för de som vistas i och omkring våra fastigheter.

Din profil

Du har en högskoleexamen eller liknande med erfarenhet från fastighetsbranschen, kunskaper om offentliga upphandlingar, entreprenadjuridik och erfarenheter från att leda personal. Vi ser också att du har goda kunskaper inom digital utveckling, Officepaket och vana från olika verksamhetssystem. För att skapa förtroende och goda relationer ska du vara organiserad, ansvarstagande och utvecklingsinriktad. Våra värdegrunder bygger på ett positivt förhållningssätt, ansvar för varandra, initiativ till utveckling och ett tydligt kund- och medborgarfokus.

Du ska ha erfarenhet av arbete med tjänsteentreprenader, upphandlingar och fastighetsförvaltning i någon form. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt vana att hålla presentationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Är du den vi söker? Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 14 mars 2021.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Vi söker en ny fastighetschef som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund som tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare.

Tekniska förvaltningen ansvarar för drift, underhåll och förvaltning avseende gator, stadsnät, allmänna platser, mark, vindkraftverk, skog, kommunens anläggningar för idrott och fritid samt kommunens fastigheter.