Mora Kommun söker ansvarstagande administratör till Stadsnät

Mora Kommun söker ansvarstagande administratör till Stadsnät

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett arbete där du kan vara med och påverka Mora kommuns utveckling, där du kan göra skillnad och samtidigt ingå i ett arbetslag med en kultur av engagemang, delaktighet och respekt.

I rollen som Administratör Stadsnät kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter över hela förvaltningen men med fokus på kommunens stadsnätsverksamhet. Du kommer bland annat jobba med avtalshantering, faktureringsunderlag, diarieföring, försäljning, kundkontakter och stadsnätets systemverktyg. Du kommer att ha mycket kontakt och nära samarbete med våra leverantörer och driftentreprenörer där du blir en central funktion avseende att boka installation hos våra kunder.

Din profil

Du ska ha minst en gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller administration, kunskaper inom officepaketet samt B-körkort. Viktigt är att du har erfarenheter av administrativt arbete och gärna från att ha arbetat med någon form av ärendehanteringssystem. Meriterande är om du har erfarenheter från någon stadsnätsverksamhet eller liknande.

Vi ser det som mycket viktigt att du har goda färdigheter av att skapa förtroende och goda relationer samt är ansvarstagande och tar initiativ. Att strukturera och organiserar ditt arbete är en självklarhet för dig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Mora Kommun på vår hemsida www.morakommun.se

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att maila daniel.nylen@mora.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1 800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden.

Nu söker vi en ny kollega som vill vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund som tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar med medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Tekniska förvaltningen ansvarar för drift, underhåll och förvaltning avseende gator, stadsnät, allmänna platser, mark, vindkraftverk, skog, kommunens anläggningar för idrott och fritid samt kommunens fastigheter.