Erfaren Planarkitekt till Mora Kommun

Erfaren Planarkitekt till Mora Kommun

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som planarkitekt blir en stimulerande utmaning för dig som vill vara med och utforma framtidens Mora och Orsa. Du erbjuds intressanta och varierande arbetsuppgifter eftersom du kommer arbeta med både detaljplaner och översiktsplaner. Du kommer driva dina planer självständigt som projektledare men i samverkan med kollegor på planenheten, andra förvaltningar och bolag, fastighetsägare och övriga myndigheter med flera. I tjänsten ingår det även att ha en samordnande roll och att biträda planchefen med att handleda övriga planarkitekter.

Du tar initiativ till utveckling samt möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du är serviceinriktad och ansvarstagande och har lätt för att samarbeta både inom den egna organisationen och gentemot allmänheten. Du har även goda kunskaper i PBL och planprocessen, kunskaper i digital planframställning och GIS. Det är även meriterande om du har goda kunskaper om Arc Map, Adobe och Fokus detaljplan.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning på fysisk planering eller arkitektur. Du har goda kunskaper om gestaltning och stadsbyggnad och är bra på att kommunicera på svenska i tal, text och bild. Du har minst fem (5) års erfarenhet som planarkitekt från arbete med planläggning i enlighet med Plan- och bygglagen (PBL).

För tjänsten krävs det att du har B-körkort.

Ansökan

Välkommen med din intresseanmälan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 24 januari 2021.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Evelyn Hult, tel 073-351 27 69.
Mer info
Kontaktperson Evelyn Hult
Telefon 0733512769
Område Mora
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Arkitekt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora och Orsa kommun har en gemensam stadsbyggnadsförvaltning som ansvarar för båda kommunernas verksamhet inom fysiskt planering, bygglov, bostadsanpassning, mät-, kart- och GIS. Förvaltningen har 31 medarbetare och består av en planenhet, en kart- och mätenhet, samt en bygglovsenhet.

I Mora och Orsa pågår spännande och utmanande planarbeten. Ytterligare intressanta planarbeten ligger och väntar. Vi söker dig med erfarenhet för att komplettera vår arbetsgrupp som för närvarande består av fem personer. Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Tillsammans formar vi arbetsvillkoren så det passar dig i din livssituation så att din arbetstid är möjlig att kombinera med en aktiv fritid och familjeliv.