Utesäljare

Utesäljare

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos Mora IK kommer du att erbjuda hela produktsortimentet och arbeta i hela region Dalarna som geografiskt område. Dina dagar kommer att vara väldigt varierande och du lägger upp ditt arbete på ett strukturerat sätt, vilket kommer att kräva mycket ansvar för dig som söker. Du kommer att arbeta med befintliga partners men framför allt identifiera och etablera kontakt med nya.
I rollen kommer du att:
  • Identifiera och etablera relationer med nya kunder
  • Bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder
  • Genomföra möten ute hos företagen.
  • Offerera.
  • Orderhantering
  • Säkerställa affären
  • Deltaga på matcharrangemang, företagsarrangemang
Då organisationen på Mora IK är platt och med mycket korta beslutsvägar så har du en mycket stor påverkansgrad över ditt arbete

Din profil

Vi söker dig som tidigare har arbetat med försäljning. Det är viktigt att kunna se kopplingar med företagens profil, produkter och tjänster med vårt eget varumärke. Hjälpa kunderna att växa igenom att synas och verka som parter med Mora IK. Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad och prestationsinriktad. Vidare tycker du om att sköta dina affärer från start till mål. Mora IK jobbar nära sina partners och värderar kundrelationer och en hög service, vilket också är en självklarhet för dig. Då du kommer ha hela Dalarna som upptagningsområde är det viktigt att du inte har några problem med resande inom regionen och anpassar dig utifrån kundernas arbetstider och tillgänglighet. B-körkort är för denna tjänst ett krav.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan senast 9 maj 2021. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Eriksson.

Vill du läsa mer om Mora IK och om vårt manifest är du välkommen att besöka vår hemsida: moraik.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en förening där lagarbete är ett självklart ledord. Vi lutar oss mot vårt Manifest som genomsyrar allt vi gör. Vi har en hög integritet och vi arbetar stolt för hela vår bygd. Vi har ett stort hjärta för klubben och ett stort samhällsengagemang. Vi bygger broar, inte murar. Den lokala förankringen är självklar och vår egen arena Smidjegrav ska vara en plats där alla ska trivas. Vi vänder inte kappan efter vinden. Vi står upp för det vi tror på. Vi är drivna och leder gärna utvecklingen av svensk ishockey vilket gör att vi är respekterade i den svenska idrottsrörelsen.
Alla som arbetar för klubben kan intyga att det är tillsammans som vi är starka. Det är korta beslutsvägar och från tanke till handling går det ofta snabbt. Det är högt till tak och nära till skratt. Glädje och positivt tänkande är en förutsättning för framgång.