Marknads- & kommunikationsansvarig

Marknads- & kommunikationsansvarig

Dina arbetsuppgifter

Som marknads- och kommunikationsansvarig hos Mora IK har du en nyckelroll i vidareutvecklingen av klubbens kommunikationsarbete. Du ansvarar för framtagning av marknads- och kommunikationsplan, varumärkesarbete, kommunikationskanaler, innehåll samt grafisk profil.
I rollen förväntas du har en god överblick och insyn i verksamheten och hålla föreningen uppdaterad inom olika kommunikationskanaler och det senaste inom digital kommunikation. Du kommer till hög grad vara operativ i din roll men ansvarar även för det långsiktiga- och strategiska arbetet.
Viktigt för rollen är att säkerställa att Mora IK:s visuella identitet efterlevs och bidrar till att utveckla och stärka klubbens varumärke.

Din profil

Vi ser att du som söker har erfarenhet av kommunikationsarbete på både strategiskt och operativ nivå. Du är en skicklig kommunikatör med språklig fingertoppskänsla med vana att skriva såväl copy som redaktionell text. Du har mycket goda kunskaper när det kommer till digital marknadsföring och optimering av denna. Viktigt för rollen är också förståelse för kommunikation med medlemmar, samarbetspartners och media. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom föreningsliv eller ideella organisationer.
För att lyckas i uppdraget ser vi att du är driven och lyhörd, flexibel, initiativtagande med förmåga att anpassa dig efter ändrade förutsättningar. Du är van att aktivt söka information och snabbt sätta dig in i, förstå och kommunicera vidare till berörda parter. Vidare är du handlingskraftig, engagerad och har förmåga att prioritera. Du driver verksamhetens arbete mot klubbens uppsatta mål och dess långsiktiga vision utifrån ett affärsmässigt tänk.
Vi förutsätter att du är bra på att bygga och utveckla relationer både internt och externt. Att du är en tydlig lagspelare men som även kan leverera utmärkt i självständigt arbete.
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Patrik Eriksson, patrik.eriksson@clwork.se.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 3 november 2019. För ytterligare information om Mora IK och organisationen besök gärna www.moraik.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mora IK arbetar för att skapa landets bästa plattform för ungdomar och att främja ett aktivare liv året runt. Klubben vill också bidra till elitidrottsliga förutsättningar och bli nationellt konkurrenskraftiga. Som Sveriges äldsta ishockeyförening på landsorten vill man fortsätta att sätta avtryck inom svensk hockey.
Mora IK:s arena ska vara en självklar mötesplats i Dalarna för människor som tillsammans vill uppleva, utveckla och skapa framtida segrar. Detta uppnås genom att framgångsrikt vårda, utbilda och utveckla ungdoms- och juniorverksamhet som skapar förutsättningar för fortsatta elitsatsningar.
Mora IK söker nu en marknads- och kommunikationsansvarig som vill ta klubbens kommunikation till nästa nivå. Är du den vi söker?