Driftansvarig till Mora IK

Driftansvarig till Mora IK

Dina arbetsuppgifter

Som Driftansvarig ansvarar du för att planera och strukturera driften av arenan. Fastigheten ägs och underhålls av Mora Kommun som Mora IK hyr och där sköter driften för den egna verksamheten där underhåll av egna maskiner och faciliteter ingår.

Tillsammans med ditt team sköter du diverse praktiska sysslor så som löpande underhåll av lokalerna, städning, enklare reparationer, installation och felsökning av teknik.

I rollen ingår budget- och resultatansvar för din enhet och du kommer att jobba tight med de övriga avdelningarna inom Mora IK.

I ditt team ingår fyra medarbetare för vilka du har fullt personalansvar. I rollen ingår arbetsmiljöansvar, schemaläggning, lönesamtal, medarbetarsamtal och annat som rör personalplanering.

Som Driftansvarig har du en viktig roll i framtagandet och genomförandet av olika arrangemang som rör arenan och Mora IK.
Då organisationen på Mora IK är platt och med mycket korta beslutsvägar så har du en stor påverkansgrad över ditt arbete.

Arbetet är förlagt på dagtid men under säsong eller vid speciella arrangemang kan kvällar och helger förekomma.

Din profil

Rollen som Driftansvarig är en viktig funktion i organisationen och i rollen är det du som planerar, strukturerar och planlägger arbetet och även själv är delaktig i den dagliga driften och säkerställer att lagd plan följs.

Vi söker dig som:
  • har förmåga att bygga, leda och utveckla team
  • har någon form av erfarenhet av arbete i ledande befattning
  • har förmågan att äga, planera och fördela arbetet
  • är praktiskt lagd och teknikintresserad
  • trivs med att ta ansvar och har god samarbetsförmåga
  • har ett engagemang och driv som bidrar till att utveckla vår verksamhet och organisation
  • har god teknisk kunskap
  • har kunskaper i svenska både i tal och i skrift
Krav: B-körkort för att kunna köra ismaskin

I urvalet kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/9 via www.clockworkpersonal.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Patrik Eriksson, via tfn: 0733-51 27 49.

Vill du läsa mer om Mora IK och om vårt manifest är du välkommen att besöka vår hemsida: www.moraik.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Eriksson
Telefon 0733-51 27 49
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en förening där lagarbete är ett självklart ledord. Vi lutar oss mot vårt manifest som genomsyrar allt vi gör. Vi har en hög integritet och vi arbetar stolt för hela vår bygd. Vi har ett stort hjärta för klubben och ett stort samhällsengagemang. Vi bygger broar, inte murar.

Den lokala förankringen är självklar och vår egen arena Smidjegrav ska vara en plats där alla ska trivas. Vi vänder inte kappan efter vinden. Vi står upp för det vi tror på. Vi är drivna och leder gärna utvecklingen av svensk ishockey vilket gör att vi är respekterade i den svenska idrottsrörelsen.

Alla som arbetar för klubben kan intyga att det är tillsammans som vi är starka. Det är korta beslutsvägar och från tanke till handling går det ofta snabbt. Det är högt till tak och nära till skratt. Glädje och positivt tänkande är en förutsättning för framgång.

Vill du bli en av oss? Vi rekryterar nu en Driftansvarig till Mora IK.