Operativ platschef till Mora

Operativ platschef till Mora

Som Operativ platschef i Mora kommer du leda, driva och utveckla verksamheten inom klimatvänliga energilösningar baserade på geoenergi. Du kommer i ditt ledaruppdrag på ett affärsmässigt sett planera och stötta medarbetare i det dagliga arbetet. Din arbetsplats är Melmek (Morkarlby Elektomekaniska AB) i Mora som ingår i företagsgruppen BrainHeart Energy som är Sveriges största leverantör av geoenergilösningar och värmepumpslösningar till privatkunder. Företagsgruppens största ägare är BrainHeart Energy och Vattenfall.

I rollen som Operativ platschef
kommer du att:
  • Ekonomiskt, strategiskt och operativt ansvara för hela verksamheten.
  • Fortsätta utveckla verksamheten i lönsamhet och kvalitet.
  • Ha personalansvar för affärsområdet i Mora och Falun med ca 15 medarbetare.
  • Ha nära kontakt med kunder och kollegor och driva strategisk försäljning.
  • Företagsamt arbeta med affärsplanering, budget/prognos och uppföljning.


Dina
kvalifikationer som Operativ platschef


Vi lägger stor vikt i din personlighet, vi söker en person med både kunskap och kompetens - Hjärna (Brain) - och stort engagemang och driv – Hjärta(Heart). Du ska ha ett öga för affärer. Du har tekniskt intresse och mycket god förmåga att leda medarbetare.
Du förväntas ha visat dig framgångsrik som chef/ledare inom B2C – dock nödvändigtvis ej i vår bransch.

Vi tror att du har ett starkt intresse för att utveckla verksamheten och att du kommer att bidra med driv, nytänkande, engagemang och mod. Här kommer det att vara stort fokus på att fortsätta utveckla vår affär, personal och arbetssätt. Du bör ha en stor förmåga att skapa vinnande team och utöva ett ledarskap som är inspirerande och förtroendeingivande.

Du har talar och skriver svenska och engelska, körkort
(B) krävs, resor ingår i tjänsten.

Är du intresserad och beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen att skicka in din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev, Märk ansökan
"platschef". Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens utgång.
Mer info
Email Mejla Melmek
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.melmek.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett företag, med
BrainHeart Energy och Vattenfall som huvudägare, vilket ger oss stora möjligheter att utvecklas och växa. Vi söker dig som gillar högt tempo och vill ta nästa steg inom VVS/Serviceteknik med fokus på distribuerade energilösningar och klimatvänlighet!


Melmek / IVT-center
Mora är ditt lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö. Vi står för hög kompetens, engagemang och långsiktiga kundrelationer. Lika viktigt för oss är att alla våra medarbetare trivs och vill utvecklas.


Melmek tillhör
företagsgruppen BrainHeart Energy Sweden som arbetar med installation och service av värmepumpar, främst hos privatpersoner. Företagsgruppen består av ett 10-tal bolag i Mellansverige, har ca 120 medarbetare och en omsättning på drygt 350 Mkr. BrainHeart Energy Sweden är Sveriges största leverantör av klimatvänliga energilösningar baserade på geoenergi. Vårt mål är att fortsätta växa och på sikt bli landstäckande. Namnet BrainHeart kommer från övertygelsen om att all framgångsrik verksamhet bygger på den rätta kombinationen av kunskap och kompetens – Brain – och engagemang och driv – Heart.