Vill du jobba inom industri i Mora?

Vill du jobba inom industri i Mora?

Har du erfarenhet från industrin och vill få fler värdefulla meriter samt knyta nya kontakter inför framtiden? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu dig som vill jobba som industriarbetare hos en av våra välkända kunder i Mora. Detta är en grym chans för dig som vi få erfarenhet från industrins olika områden. Låter detta intressant? Sök idag!

Hur ser en dag ut som Industriarbetare?
Vi söker just nu personal till olika avdelningar där du t.ex. kan jobba som maskinoperatör, svetsare eller truckförare. Som industriarbetare står arbetsdagen aldrig still. Det finns alltid någonting att göra. Du kommer arbeta i högt tempo på en trivsam arbetsplats tillsammans med härliga kollegor.

Arbetstiderna är förlagda på antingen 2-skift eller ständig natt.

Detta är en heltidstjänst med start omgående. Uppdraget är långsiktigt och kommer löpa på tillsvidare om allt fungerar bra. Här förekommer skiftarbete så vi ser gärna att du är flexibel. Just nu har vi även ett nattskift om det är av intresse för dig!

Den vi söker
Alla är förstås välkomna att slänga iväg en ansökan men för att lyckas bäst i denna roll ser vi att du:
  • Truckkort minst upp till B1
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Kan jobba 2-skift eller ständig natt
  • Körkort och tillgång till bil
  • God datorvana
Meriterande om du har erfarenhet eller utbildning från industri sedan tidigare samt har kunskaper inom svetsning eller traverskort

Erbjudande
Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Har du frågor kring tjänsten?
  • Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se
  • Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på alexander.gustafsson@manpower.se.
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?
Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2020 (18 dagar kvar)