Montörer och truckförare för kommande uppdrag

Montörer och truckförare för kommande uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på uppdrag. Vi ser gärna att du arbetat inom industrin tidigare, eller är intresserad av att testa något nytt.
  • Som lagerarbetare ser vi gärna att du har truckvana samt truckkort, du kommer förse produktionen med material, hantera ordrar, hantera in-och utleveranser samt beställningar. Viktigt är att du är en noggrann och strukturerad person.
  • Som maskinförare bör du ha truckkort, meriterande med kort för hjullastare. Vi ser gärna att du är en van förare, samt att du kan hantera både mindre och större paket/gods.
  • Montörer inom fordon bör ha erfarenhet av svets, eldragning eller hydraulik. Erfarenhet av montering och påbyggnader på tunga fordon är meriterande.
  • Montörer/snickare med erfarenhet ( eller utbildning ) av träkonstruktioner och snickerier, van att hantera maskiner och arbeta i lag. Truck och travers är meriterande men ej krav.
Din profil

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, där viktiga personliga egenskaper är att du är driven, engagerad och nyfiken på att lära dig nytt- samtidigt som du är en social och utåtriktad person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Känner du att det här kan vara något för dig? Vänligen sök tjänsten via vår hemsida www.konsultia.se.

Övrig information

B-körkort samt tillgång till bil är ett krav.
Eventuella frågor besvaras via mail.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia är ett bemanningsföretag som endast jobbar mot industri- och logistikföretag. Vi söker nu kandidater för kommande behov hos våra kunder som är verksamma inom bla: -Logistik -Underhåll -Process -Verkstad -Fordon -Trä -Elektronik

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se