Industripersonal med truck och traverskort

Industripersonal med truck och traverskort

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar utifrån kundernas behov och beroende på vilken avdelning man hamnar på. Exempel på arbetsuppgifter är maskinbearbetning, montering, truckkörning i fabrik, samt packning och leverans. Mer information kring arbetsuppgifterna ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från industrin men inget krav. Vi lägger störst vikt vid personliga egenskaper och då vill vi att du skall vara engagerad, glad och flexibel. Du har positiv inställning och god social förmåga. Arbetet kräver att du tar ansvar för din egen insats och är självgående samtidigt som du trivs och fungerar bra med att samarbeta i ett arbetslag.

Det är ett krav på truckkort och traverskort samt B-körkort. Skiftgång förekommer och du måste kunna jobba skift.

Goda kunskaper i svenska är ett krav.

Övrig information

Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se. Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till karin@konsultia.se

Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, ta därför tillfället att söka tjänsten redan idag.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konsultia söker operatörer, montörer, truckförare och lagerarbetare till uppdrag i Mora hos våra kunder inom industrin.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se