CNC-operatör sökes till vår kund i Mora

CNC-operatör sökes till vår kund i Mora

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Sedan kontrollerar du att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att programmera, ställa och övervaka maskinerna. Mer information om tjänsten ges vid ett eventuellt intervjutillfälle. Ange gärna i ditt CV eller personliga brev vilka CNC-maskiner du har erfarenhet av, och även andra specifika kompetenser du har.
Skiftgång förekommer.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och som har något/några års yrkeserfarenhet. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Vidare har du ett eget driv och jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt. Som person är du även ansvarsfull och kvalitetsmedveten, i ditt arbete är du en problemlösare som ser möjligheter och gillar utmaningar.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag så tveka inte med att skicka in din ansökan. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.
Hälsoundersökning kommer ske innan anställning.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu en CNC-operatör för kommande uppdrag. Du kommer att vara anställd hos oss på Konsultia och arbeta ute hos vår kund.

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se