Projektledare nätbyggnation El & Fiber

Projektledare nätbyggnation El & Fiber

Vi expanderar och söker:

Projektledare till Elnät och/eller fiberutbyggnad.

Som projektledare, med inriktning Bygg, blir ditt huvudansvar att driva projekt och säkerställa kvalité, leverans och ekonomi.


Vi är ett litet företag med förhållandevis liten och platt organisation där alla hjälps åt, därför kommer arbetet att vara brett och kan även innefatta andra arbetsområden inom projektet. Eller andra uppdrag som passar dig och oss för att föra vår verksamhet framåt.


Vi vill gärna att du är nyfiken och företagsam och har förmåga att arbeta planerat och strategiskt. Du behöver också ha lätt för att kunna sätta dig in i tekniskt praktiska frågor och bidra till lösningar tillsammans med beställare, underentreprenörer och övriga medarbetare.


Kontoret är placerat i Mora, Dalarna, men vi arbetar från Mälardalen och norrut. Att kunna resa dit projekten kräver är en förutsättning!

Arbetsuppgifter

Du kommer mest att driva projekt åt våra beställare, men kanske även att kunna hjälpa till med att projektera och bereda nätbyggnationer.


I tjänsten ingår också att ansvara för vissa dokumentationsfrågor och du förväntas kunna skriva och formulera rutiner och instruktioner.Genom att utvärdera och följa upp bidrar du till utveckling av företagets processer och arbetssätt.

Utbildning/erfarenhet

Du kanske är högskoleingenjör med inriktning mot elkraft eller har motsvarande kompetens. Du har kunskap om elnät och/eller bredbandsnät.


Du har erfarenhet av att leda projekt. Vi ser gärna att du har ett högt säkerhetstänk och är utbildad inom arbetsmiljö. (BAS-P, BAS-U, AMP)


Vi ser gärna att du också har utbildning/erfarenhet kring entreprenadjuridik och upphandlingar. Körkort B, egen bil och mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en nödvändighet. Som person är du analytisk och du trivs du med att självständigt driva utvecklingsarbete och du tar egna initiativ samt är kommunikativ och lyhörd gentemot kunder och intressenter.
Om företaget.

Hos oss väntar en trevlig och flexibel arbetsplats med god gemenskap. Vi arbetar som ett lag och stöttar varandra och bidrar gemensamt till att utveckla vår verksamhet.


För oss på InfraKonsult spelar det ingen roll vad du har för kön, vi söker dig med den bästa kompetensen.
Hoppas vi fångat ditt intresse!

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!


Leif Halvarsson, VD


Tfn. 070-665 14 40


Välkommen med din ansökan redan idag

Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske fortlöpande.


Ansök senast 7 oktober 2018.


PS. Vet du fler som är nyfikna på nytt jobb och som du tror passar för vårt Konsultbolag i framtiden. Tipsa oss gärna!
Mer info
Kontaktperson Leif Halvarsson
Telefon 0706651440
Email Mejla Leif Halvarsson
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.infrakonab.se
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)