Projektassistent

Projektassistent

Vi behöver förstärka vår projektadministrationsavdelning med en projektassistent med placering i Mora.

Är du en självgående, noggrann och serviceinriktad person som inte drar dig för att göra det lilla extra? Då kan du vara vår nya projektassistent!

OM TJÄNSTEN

Som Projektassistent på InfraKonsult i Mora AB kommer du att stödja vår Projektkoordinator i att administrera tilldelade uppdrag.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
  • Sammanställning och hantering av dokument och avtal
  • Medverka vid upprättande av dokumentation
  • Hantera filer i olika kundspecifika system
  • Administrera fakturering och dokumentation kring fakturor
  • Medverka vid ekonomisk uppföljning
  • Medverka vid produktionsplanering
  • Kundhantering via telefon eller mail
  • Bistå Projektkoordinator, våra Projektledare och VD med diverse administrativa uppgifter
Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Mora i nära samarbete med vår Projektkoordinator. Runt 5-10 ggr/år kan det förekomma resor i tjänsten och du måste då kunna arbeta på annan ort vid dessa tillfällen.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande att ha erfarenhet från administration, ekonomi och gärna av telekom- eller entreprenadbranschen. Du gör gärna det lilla extra för att få saker och ting gjorda. Du har mycket god datorvana och hanterar Office-paketet obehindrat. Speciellt goda kunskaper i Excel värdesätts.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Då det är viktigt att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder är det viktigt att du är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Som person har du god social kompetens, ett starkt engagemang, är självgående och kvalitetsmedveten.

Att arbeta inom konsultbranschen betyder att vi hela tiden är våra egna säljare men även våra kunders säljare vilket innebär att du givetvis ser att alla dina kontakter kan leda till en ny affär.

ANSÖKAN

Låter jobbet som något för dig? Sök redan idag då urval sker löpande. Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV och referenser så snart som möjligt till: jobba@infrakonab.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Leif Halvarsson
Telefon 070-665 14 40
Område Mora
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://infrakonab.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InfraKonsult i Mora AB är ett konsultbolag som med ledorden engagemang och kvalité driver kundernas infrastrukturprojekt mot uppsatta mål. Vi arbetar med olika spännande infrastrukturprojekt inom exempelvis fiber, el/energi, vindkraft, VA, vägar & grundläggningar. Vi driver även projekt inom järnvägens spårmiljö eller inom telekomsidan med master, torn, rooftopsiter, inomhuslösningar eller SA-arbeten.

Huvudkontoret ligger i Mora och våra projekt finns över hela Sverige, men även övriga Norden och norra Europa kan bli aktuella i framtiden. Vår målsättning är att växa och fortsätta att bygga företaget med fler engagerade och intresserade konsulter som vill utvecklas tillsammans. Vi har även samarbete med flera andra konsultföretag över hela Sverige där vi drar nytta av varandras styrkor.

Vi erbjuder
Som anställd hos InfraKonsult i Mora AB ges du möjlighet att bidra till en god företagskultur och kan vara med och påverka inte bara din egen arbetsdag utan även företagets framtida utveckling och inriktning. Du ges en stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Vi har en platt organisation med högt i tak. Som anställd får du friskvårdsbidrag och du får en konkurrenskraftig, individuell lönesättning och goda möjligheter till kompetensutveckling.