Arbetsledare schakt ledningsnät

Arbetsledare schakt ledningsnät

Arbetsledare schakt ledningsnät

Arbetsuppgifter.
I rollen som arbetsledare kommer du att bistå Projektledare att driva projekt från start till mål främst gällande schakt. Du leder, planerar och följer upp det praktiska arbetet. Du ansvarar för att egenkontroll med avseende på kvalitet, miljö, säkerhet och arbetsmiljö genomförs enligt överenskomna planer, samt medverkar till att skapa bra relationer till beställare och övriga aktörer. I rollen ingår även deltagande i byggmöten, ekonomimöten, besiktningar m.m.

Kvalifikationer.
Du som söker har en erfarenhet som arbetsledare och erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten inom främst ledningsschakt. Du har strukturerat och organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du kommer att ha tillgång till bil, därför är B-körkort ett krav.
För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi att du är drivande och initiativtagande som person. Vi ser dessutom att du har god samarbetsförmåga, goda ledaregenskaper, är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt. Du är noggrann och arbetsvillig, hög moral samt är en bra kamrat och lagspelare.

Du erbjuds.
Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett företag med korta beslutsvägar och högt i tak. Hos oss kommer du arbeta på en trevlig arbetsplats med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna och du ges goda möjligheter att delta i och påverka företagets fortsatta utveckling.

Tillträde.
Enligt överenskommelse.
Lön och övriga villkor enligt överenskommelse. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan till jobba@infrakonab.se , märk din ansökan med "arbetsledare"
Mer info
Kontaktperson Leif Halvarsson
Telefon 070-665 14 40
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://infrakonab.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InfraKonsult i Mora AB är ett konsultbolag som med ledorden engagemang och kvalité driver kundernas infrastrukturprojekt mot uppsatta mål. Vi arbetar med olika spännande infrastrukturprojekt inom exempelvis fiber, el/energi, vindkraft, VA, vägar & grundläggningar. Vi driver även projekt inom järnvägens spårmiljö eller inom telekomsidan med master, torn, rooftopsiter, inomhuslösningar eller SA-arbeten.

Huvudkontoret ligger i Mora och våra projekt finns över hela Sverige, men även övriga Norden och norra Europa kan bli aktuella i framtiden. Vår målsättning är att växa och fortsätta att bygga företaget med fler engagerade och intresserade konsulter som vill utvecklas tillsammans. Vi har även samarbete med flera andra konsultföretag över hela Sverige där vi drar nytta av varandras styrkor.

Vi erbjuder
Som anställd hos InfraKonsult i Mora AB ges du möjlighet att bidra till en god företagskultur och kan vara med och påverka inte bara din egen arbetsdag utan även företagets framtida utveckling och inriktning. Du ges en stimulerande arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Vi har en platt organisation med högt i tak. Som anställd får du friskvårdsbidrag och du får en konkurrenskraftig, individuell lönesättning och goda möjligheter till kompetensutveckling.