Arbetsledare inom schakt & gräv

Arbetsledare inom schakt & gräv

ARBETSLEDARE, schakt & gräv.

Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare kommer du att leda, planera och följa upp det praktiska arbetet. Du ansvarar för att egenkontroll med avseende på kvalitet, miljö, säkerhet och arbetsmiljö genomförs enligt överenskomna planer, samt medverkar till att skapa bra relationer till beställare och övriga aktörer. I rollen ingår även deltagande i byggmöten, ekonomimöten, besiktningar, m.m.
Du kommer även att arbeta som kvalitétskontrollant och utföra kontroller och uppföljning av utförda schaktarbeten och bidra med ditt stöd och kunskap för att hjälpa schaktentreprenörer att leverera kvalité.
Arbetet bedrivs i hela landet, så att ligga ute på jobb är standard.

Kvalifikationer
Du som söker har en lämplig utbildning på gymnasial nivå och/eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst inom nätbyggnation med bredbands- eller elnät. Minst 5 års erfarenhet från schakt & grävning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Du kommer att ha tillgång till bil, därför är B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi att du är drivande och initiativtagande som person. Vi ser dessutom att du har god samarbetsförmåga, goda ledaregenskaper, är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både internt och externt Du är noggrann och arbetsvillig, hög moral samt är en bra kamrat och lagspelare. Datavana är nödvändigt för hantering av programvara, ritingar, mail etc.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett företag med korta beslutvägar och högt i tak. Hos oss kommer du arbeta på en trevlig arbetsplats med stor bredd och variation i arbetsuppgifterna och du ges goda möjligheter att delta i och påverka företagets fortsatta utveckling.

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig!
Leif Halvarsson, VD
Tfn. 070-665 14 40

Välkommen med din ansökan redan idag!
Skicka din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske fortlöpande.
Ansök senast 14 oktober 2018.
Skicka ansökan med CV och referenser.

PS. Vet du fler som är nyfikna på nytt jobb och som du tror passar för vårt Konsultbolag i framtiden. Tipsa oss gärna!
Mer info
Kontaktperson Leif Halvarsson
Telefon 0706651440
Email Mejla Leif Halvarsson
Område Mora
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.infrakonab.se
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
InfraKonsult i Mora AB är ett konsultföretag med fokus på att erbjuda nätägare och entreprenörer hjälp med projektledning, arbetsledning, dokumentation och administration i entreprenadprojekt och nätbyggnation. Kontoret ligger i Mora i Dalarna, men vårat verksamhetsområde är mälardalen och norrut.