Butikssäljare/Slangmontör, Mora

Butikssäljare/Slangmontör, Mora

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med försäljning på ett växande familjeföretag och är redo att ge våra kunder förstklassig service? Då kan du vara den vi söker som vår nya butikssäljare/slangmontör i Mora!

Vad innebär tjänsten?

Som butikssäljare/slangmontör jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att, på ett professionellt och ödmjukt sätt, finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett mycket omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och kundkontakt på ett företag som är under expansion, med kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Vem är du?

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang och tidigare erfarenhet av försäljning. Du behöver ha en känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser det som meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik.

B-körkort är ett krav.

Vi vill att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Patrik Nygårds (regionchef) på telefon: 024-381031

Sista ansökningsdag är den 18 juli 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 19 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.