Rörmontörer sökes!

Rörmontörer sökes!

Vill du ta steget in i ett företag med sund företagskultur, spännande och varierande projekt? Vill du vara med och bygga en avdelning från början och bli en del av en häftig resa inom branschen?

Dina arbetsuppgifter

Som VS montör hos vår samarbetskund kommer du att arbeta med omfattande installationer och montering av röranläggningar i fastigheter, både i nybyggnationsprojekt men även en hel del ROT projekt. Det förekommer även servicejobb där man åker och gör felsökning, utredningar och underhållsarbeten. Du som montör är även ansvarig över att planera, administrera och samordna vissa utav arbeten du ska genomgöra. Projekten man arbetar i är kommersiella fastigheter, skolor, kontorslokaler och privatpersoner.

Din profil

Som montör ser vi att du har gjort klart dina lärlingstimmar som rörmontör och erhållit ett VS certifikat. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med service och kunder.
Som person tycker du om att bygga och vårda relationer med dina kunder och kollegor samt att du besitter en hög social kompetens.

Skallkrav:
  • VS Certifikat
  • Körkort
  • Heta Arbeten
  • Behärska det svenska språket
Meriterande:
  • Säkert vatten
  • Kunskaper inom svetsning/lödning.
Villkor

Arbetsort: Mora med omnejd
Arbetstider: 07:00-16:00 med viss flexibilitet
Lön: Information om lön ges vid intervjutillfället

Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi samarbetar med befinner sig i en spännande fas och har nyligen startat upp en ny avdelning i Mora och vill nu i och med ett stort orderinflöde växa med ett par montörer ytterligare.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.