Engagerad CNC-Operatör Fräs

Engagerad CNC-Operatör Fräs

Dina arbetsuppgifter

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att förbereda och köra våra CNC styrda fräsmaskiner. Du ansvarar för att se över och kontrollera så att kvalitén för de produkter som produceras lever upp till våra kvalitetskrav. Även traditionella arbetsuppgifter ingår i rollen, så som måttkompensering och verktygsbyten, förinställning av verktyg, operatörsunderhåll samt enklare reparationer av maskiner.
Några av dina arbetsuppgifter:

Programmering
Ritningsläsning
Kvalitetssäkra
Underhåll
Arbetstid är skiftgång.

Din profil

Du som söker jobbet bör ha utbildning från gymnasiets industriprogram samt NC-utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser att du har erfarenhet att arbeta som CNC-operatör och känner dig trygg i yrket. Kunskaper i ritningsläsning är ett krav medan kunskaper i NC-programmering och Movex är meriterande.
För att lyckas är det bra om du har erfarenhet inom:

Programmering
Underhåll
Som person är du engagerad, stresstålig, noggrann och du trivs att ta egna initiativ. Du har ett stort eget driv, är ansvarstagande och värdesätter laget före jaget. Vidare ser vi att du har ett intresse av att arbeta med ständiga förbättringar.

Övrig information

Sista ansökningsdag är 2022-08-21. Vi läser ansökningar och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Sök tjänsten på https://www.fmm-mora.com/sv/karriar/lediga-jobb/

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Mikael Ågren, Produktionsledare på avdelningen, tel 0250-59 61 73.
Facklig kontaktperson för IF Metall är Fredrik Hållestam, tel 0250-59 62 71.

Vid frågor kontakta Andreas Widmark 072-517 26 12 eller andreas@konsultia.se på Konsultia.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Widmark
Telefon 0725172612
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en erfaren CNC-operatör som söker nya utmaningar? Uppskattar du eget ansvar på jobbet och strävar efter att utveckla ditt och dina kollegors framtida arbete?
Sök då tjänsten som CNC-operatör hos oss på FM Mattsson Group!

Källan till FM Mattsson Groups framgång är våra medarbetares samlade kompetens och erfarenhet. För att möta morgondagens krav behöver vi alltid ligga steget före i såväl kompetens- som produktutveckling. Den framtida utvecklingen är viktig för FM Mattsson Group och den börjar med dig!

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se