IT-tekniker till FM Mattsson Mora Group

IT-tekniker till FM Mattsson Mora Group

Dina arbetsuppgifter

I din roll som IT-tekniker har du en viktig del i det dagliga operativa IT-arbetet men kommer också bidra i vårt övergripande strategiska arbete. Det dagliga arbetet innebär huvudsakligen att fungera som problemlösare och serva och avhjälpa organisationen med de problem som kan uppstå, vilket innefattar handhavandesupport såväl som installation och konfiguration. Du kommer även att arbeta med olika IT-relaterade projekt samt utvecklingsprojekt.

I denna roll kan resor samt kvälls- helgarbete förekomma. IT-avdelningen består idag av 6 personer varav 2 i Danmark.

Din profil

Vi söker dig med utbildning inom IT och vi tror att du troligen är i början av din IT-karriär och har minst 3 års erfarenhet från liknande ansvarsområden och arbetsuppgifter.

För att trivas i denna roll ser vi att du har ett brinnande intresse för IT och en förmåga att hjälpa andra människor samt att du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och driver självständigt dina processer framåt. En god dokumentation ser du som en naturlig del i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du äger stort personligt driv, är noggrann, har helhetssyn och är ansvarskännande. Du har ett genuint intresse att leverera en bra användarupplevelse och har en förståelse för hur din arbetsinsats kan bidra till detta.

Meriterande är en god förståelse för tekniska frågor. God muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 30 september 2018. För ytterligare information om FM Mattsson Mora Group besök gärna www.fmm-mora.com
Mer info
Kontaktperson Marit Sandgren
Telefon 0733-512729
Område Mora
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FM Mattsson Mora Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av blandare under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. Norden är koncernens huvudmarknad. Koncernen omsätter över 1 miljard kronor och har över 550 anställda.

Är du i början av din IT-karriär och vill arbeta verksamhetsnära i en internationell miljö? Vill du vara med på en spännande resa att ytterligare utveckla IT-verksamheten inom FM Mattsson Mora Group AB? Vi söker nu en serviceinriktad IT-tekniker till vår IT-avdelning.