Engagerad CNC-operatör till FM Mattsson Mora Group

Engagerad CNC-operatör till FM Mattsson Mora Group

Dina arbetsuppgifter

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att rigga och köra våra CNC styrda svarvar för stångmaterial. Du ansvara för att övervaka och kontrollera så att kvalitén för de produkter som produceras lever upp till våra kvalitetskrav. Självklart ingår sedvanliga arbetsuppgifter i rollen så som måttkompensering och verktygsbyten, förinställning av verktyg, operatörsunderhåll samt enklare reparationer av maskiner.

Din profil

Du som söker jobbet bör ha utbildning från gymnasiets industriprogram samt NC-utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser att du har erfarenhet att arbeta som CNC-operör och känner dig trygg i yrket. Kunskaper i ritningsläsning är ett krav medans kunskaper i NC-programmering och Movex är meriterande.

Som person är du engagerad, positiv, nogrann och du trivs med att ta egna initiativ. Du har ett stort eget driv, är ansvarstagnade och värdesätter laget före jaget. Vidare ser vi att du har intresse av att arbeta med ständiga förbättringar.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar ett löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din annons så snart som möljigt.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 28 oktober 2018. För ytterligare information om FM Mattsson Mora Group besök gärna www.fmm-mora.com
Mer info
Kontaktperson Marit Sandgren
Telefon 0733-512729
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FM Mattsson Mora Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av blandare under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. Norden är koncernens huvudmarknad. Koncernen omsätter över 1 miljard kronor och har över 550 anställda.

Är du en erfaren CNC-operatör som söker nya utmaningar eller är du kanske i början av din karriär och ser fram emot att utvecklas i rollen?

Vi söker nu dig som är full av energi och motivation till att driva och utveckla både ditt eget och dina kollegors arbete framåt. Har du ett stort tekniskt intresse och uppskattar att ta eget ansvar? Då kan vi vara rätt för varandra!