Digital kommunikatör till FM Mattsson Mora Group

Digital kommunikatör till FM Mattsson Mora Group

Dina arbetsuppgifter

Som digital kommunikatör kommer du att arbeta med att utveckla och hålla våra digitala kanaler uppdaterade både internt och externt. Du verkar för att skapa en röd tråd i vår kommunikation genom våra varumärkeskoncept. PR-arbete, storytelling, skapa content, göra intervjuer och ha kontakt med influencers är några delar som ingår i ditt dagliga arbete.

Du jobbar i ett team där ni tillsammans och individuellt jobbar från idé till färdig leverans. Marknadsavdelningen består idag av 13 medarbetare.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning inom kommunikation, retorik och/eller journalistik. Goda färdigheter inom grafisk formgivning, vana av att arbeta på gängse digitala plattformar och programvaror, med Adobe-palettens program samt ett genuint intresse att följa utvecklingen inom marknadsföring och kommunikation.

Som digital kommunikatör har du kunskaper, färdigheter och kompetens som gör att du kan ta ansvar för analys, planering, genomförande och uppföljning av digitala kampanjer. Du ansvarar för den kontinuerliga kommunikationen i våra prioriterade sociala medier vilket innefattar strategi, taktik och kreativitet - på samma gång.

I din roll bör du kunna hantera både research och spridning av budskap, material och information. Dessutom behöver du ha grundläggande kunskap om det digitala landskapets relevanta juridiska förutsättningar. Du har kompetens för att skapa budskap i text och bild för olika målgrupper, produkter och mottagare samt paketera budskapen på ett ändamålsenligt och effektivt sätt.

Som person trivs du i roller där du får ta stort ansvar och är nyfiken och intresserad av att sätta dig in i olika projekt. Då din vardag kommer att vara varierad ser vi att du är flexibel, uppskattar att lösa problem och kan agera både i grupp och självständigt.

Meriterande är en god förståelse för tekniska frågor. God muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav, övriga språk meriterande.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 30 september 2018. För ytterligare information om FM Mattsson Mora Group besök gärna www.fmm-mora.com
Mer info
Kontaktperson Marit Sandgren
Telefon 0733-512729
Område Mora
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FM Mattsson Mora Group bedriver försäljning, tillverkning samt produktutveckling av blandare under de starka och väletablerade varumärkena FM Mattsson, Mora Armatur och Damixa. Norden är koncernens huvudmarknad. Koncernen omsätter över 1 miljard kronor och har över 550 anställda.

Brinner du för kommunikation inom det digitala området? Är du lösningsfokuserad och kreativ till din natur? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en digital kommunikatör till vår marknadsavdelning.