Kamin & skorstensmontör till Eklunds Mora

Kamin & skorstensmontör till Eklunds Mora

Dina arbetsuppgifter

Som Kamin & Skorstensmontör hos oss på Eklunds Mora utför du kamin och skorstens installationer. Här får du arbeta med skorstenar, putsning, murning och montage av kaminer.

Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar för att planera och strukturera ditt arbete. Du är vårt ansikte utåt och en viktig ambassadör för företaget. Tillsammans säkerställer vi att vi levererar god service och kvalitet.

Här blir du en del av ett jordnära familjeföretag med korta beslutsvägar. Vi är moderna, digitala och månar om en god och trivsam arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska känna trygghet, trivsel och utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet från branschen där du tidigare arbetat som snickare, murare eller plåtslagare. Du innehar B-körkort.

För att trivas hos oss så behöver du vara social, serviceinriktad och ha lätt för att kommunicera. Du är en engagerad lagspelare som är van att jobba självständigt men som även trivs med att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, ordningsam och du tar stort ansvar för ditt arbete.

Vi kommer i urvalet lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Eklunds Mora med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Du blir anställd direkt av Eklunds. Skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se dock senast 5 juni. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Södergren, 0733-51 27 69 eller maria.sodergren@clwork.se.

Vill du läsa mer om Eklunds Mora så är du välkommen att besöka vår hemsida: eklundsmora.se
Mer info
Kontaktperson Maria Södergren
Telefon 073 351 27 69
Område Mora
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eklunds Mora AB är ett företag verksamma inom områdena värme och sanitet. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi är medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker och Eldabutiken. Vi är även ett Thermia Värmepumpscenter och Thermia Servicepartner.

Idag är vi cirka 30 heltidsanställda fördelade på huvudkontor och en välsorterad VVS, badrums och kaminbutik på Tuvans handelsområde i Mora. Vi har 20 fullt utrustade servicefordon som rullar från Rättvik i söder till Grövelsjön i Norr. Detta gör oss till Norra Dalarnas största aktör!

Vi expanderar och söker fler stjärnor till vårt team. Vill du vara med på vår resa och bidra till vår fortsatta framgång?

Vi söker: Snickare, plattsättare, mattläggare, VVS-montörer och kamin & skorstensmontörer.