Supporttekniker till Daladatorer

Supporttekniker till Daladatorer

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker hos oss kommer du att arbeta med att felsöka, åtgärda och dokumentera lösningar i våra avtalskunders IT-miljöer. Du kommer att fungera som 1st line och 2nd line support och ta emot inkommande ärenden för att tillsammans med dina kollegor lösa de problem som dyker upp hos våra kunders användare. Du kommer även att arbeta ute hos kund med support, kundvård och merförsäljning.

Din profil

Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom hård- och mjukvara för PC samt erfarenhet och kunskap i Microsoft Office, Office365 och Windows klient. Du kan även hantera nätverkskomponenter såsom switchar, brandväggar och dylikt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter god servicekänsla, noggrannhet och samarbetsförmåga, samt förmåga att även självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Det är även viktigt att du har lätt för att kommunicera teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och du agerar på ett prestigelöst sätt. Arbetstempot kan ibland bli högt och kräver därför att du som person arbetar på ett strukturerat sätt och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

God muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 18 november 2018. För ytterligare information om Daladatorer besök gärna www.daladatorer.se
Mer info
Kontaktperson Marit Sandgren
Telefon 0733-512729
Område Mora
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Daladatorer startade 1981 i Mora och där är vi fortfarande verksamma. I Mora kommer du att upptäcka att allt är nära till hands, här finns upplevelserna runt knuten. Det gör att du kan få mer tid över till egna intressen, familj och vänner. Du kan cykla eller gå, på några minuter är du på skolan, förskolan - eller ute i naturen.

Vi har under åren utvecklats till norra Dalarnas största IT-företag. Vi är idag verksamma inom internet/bredband, teknik/konsultation, programutveckling och produktförsäljning.

Vi söker nu en erfaren person till vår servicedesk på vår support- och driftavdelning. Är du en serviceinriktad och teknisk person som lätt kan kommunicera med användare? Brinner du för problemlösning när det gäller datorer och teknik? Då är det dig vi letar efter!