Office 365-konsult

Office 365-konsult

Är du en erfaren molnkonsult med inriktning mot Microsofts molntjänster? Behärskar du infrastrukturen i Azure? Har du koll på hur du matchar kundens verksamhetsbehov mot de möjligheter som finns inom Office 365?

Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara vår självständiga och självklara guru inom området molntjänster och som sådan stötta och leda våra mer traditionella konsulter i våra molnprojekt, vilka skapas genom att du medverkar eller driver införsäljningen mot kunderna. I projekten ansvarar du för design och arkitektur och du är behjälplig vid installation, konfiguration och migrering. I slutet av ett projekt är det du som håller i utbildningarna av användarna.

Din profil
Vi förväntar oss att du kan sälja in och leda projekt, från ax till limpa, att du är noggrann och har lätt för att samarbeta, samt att du även har förmåga att självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Vidare förväntar vi oss att du har lätt för att kommunicera möjligheterna med Office 365 på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och att du agerar på ett prestigelöst sätt. Ibland kan arbetstempot bli högt och då krävs det att du som person arbetar strukturerat och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Körkort, god muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.
Mer info
Email Mejla Daladatorer i Mora AB
Område Mora
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.daladatorer.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Daladatorer startade 1981 i Mora som ett traditionellt dataföretag och vi har under åren skaffat oss en gedigen kunskapsbank.

Vi är idag 14 medarbetare i företaget inom våra olika verksamhetsområden:

- Teknik/Konsultation/Drift
- Webb- och programutveckling
- Internet & Bredband i stadsnät
- Produktförsäljning

Vi har vårt kontor i Mora och här har vi nära till våra kunder. Vi har också nära till våra fritidsaktiviteter, till naturen och till den samhällsservice som behövs för ett behagligt liv.

Här i Mora finns goda möjligheter att aktivera sig eller bara ta det lugnt på fritiden -och fritid har vi gott om tack vare närheten till allt.

Vi förser våra kunder med de IT-tjänster och produkter de behöver för att bedriva och utveckla sin verksamhet. Vi hjälper kunderna att digitalisera sina processer och vi skapar deras hemsidor så att de kan marknadsföra sina produkter och tjänster. Vi levererar även förstklassig anslutning till Internet så att kunderna kan kommunicera med omvärlden.