IT-konsult/tekniker

IT-konsult/tekniker

Kan du migrera en äldre Windows server till senaste versionen? Behärskar du implementation av och migrering till Microsoft Office 365? Har du koll på WiFi i stora och krävande miljöer?

Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
En stor del av din tid kommer du att vara ute hos någon av våra kunder och där arbeta med att underhålla, felsöka, åtgärda och dokumentera deras IT-miljö. Kundvård och merförsäljning är andra viktiga uppgifter som vi förväntar oss av dig när du är hos våra kunder.
När du är inne på kontoret leder du mindre projekt, förbereder installationer till kund eller löser ärenden som second line till Servicedesk.

Din profil
Du skall vara flexibel och inte tveka till att ta dig an nya uppdrag. Vi förväntar oss att du kan ge service av högsta kvalitet, är noggrann och har lätt för att samarbeta, samt att du även har förmåga att självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Vidare förväntar vi oss att du har lätt för att kommunicera teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och att du agerar prestigelöst. Ibland kan arbetstempot bli högt och då krävs det att du som person arbetar strukturerat och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Körkort, god muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.
Mer info
Email Mejla Daladatorer i Mora AB
Område Mora
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.daladatorer.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Daladatorer startade 1981 i Mora som ett traditionellt dataföretag och vi har under åren skaffat oss en gedigen kunskapsbank.

Vi är idag 14 medarbetare i företaget inom våra olika verksamhetsområden:
- Teknik/Konsultation/Drift
- Webb- och programutveckling
- Internet & Bredband i stadsnät
- Produktförsäljning

Vi har vårt kontor i Mora och här har vi nära till våra kunder. Vi har också nära till våra fritidsaktiviteter, till naturen och till den samhällsservice som behövs för ett behagligt liv.

Här i Mora finns goda möjligheter att aktivera sig eller bara ta det lugnt på fritiden -och fritid har vi gott om tack vare närheten till allt.

Vi förser våra kunder med de IT-tjänster och produkter de behöver för att bedriva och utveckla sin verksamhet. Vi hjälper kunderna att digitalisera sina processer och vi skapar deras hemsidor så att de kan marknadsföra sina produkter och tjänster. Vi levererar även förstklassig anslutning till Internet så att kunderna kan kommunicera med omvärlden.