IT-Supporttekniker

IT-Supporttekniker

Brinner du för att ge kunder support via telefon och över disk? Behärskar du hård- och mjukvara för PC, samt har erfarenhet och kunskap i Microsoft Office och Windows klient? Har du grundläggande nätverkskunskaper?

Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra vår Servicedesk och primärt ha fokus på våra Internetkunder och mindre företagskunder. Du kommer att fungera som first line support och ta emot inkommande ärenden via telefon och mejl och även ta emot kundärenden över disk i vår reception. Självständigt, eller tillsammans med dina kollegor, kommer du sedan att lösa de problem som dyker upp, eller rapportera dem vidare till second line support. Jobbet kommer även att innebära arbete hemma hos privatkunder med support, kundvård och merförsäljning.

Din profil
Vi förväntar oss att du kan ge service av högsta kvalitet, är noggrann och har lätt för att samarbeta, samt att du även har förmåga att självständigt lösa dina uppgifter så effektivt som möjligt. Vidare förväntar vi oss att du har lätt för att kommunicera teknisk information på ett pedagogiskt och lättbegripligt sätt och att du agerar prestigelöst. Ibland kan arbetstempot bli högt och då krävs det att du som person arbetar strukturerat och att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Körkort, god muntlig och skriftlig förmåga i såväl svenska som engelska är ett krav.
Mer info
Email Mejla Daladatorer i Mora AB
Område Mora
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.daladatorer.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Daladatorer startade 1981 i Mora som ett traditionellt dataföretag och vi har under åren skaffat oss en gedigen kunskapsbank.

Vi är idag 14 medarbetare i företaget inom våra olika verksamhetsområden:
- Teknik/Konsultation/Drift
- Webb- och programutveckling
- Internet & Bredband i stadsnät
- Produktförsäljning

Vi har vårt kontor i Mora och här har vi nära till våra kunder. Vi har också nära till våra fritidsaktiviteter, till naturen och till den samhällsservice som behövs för ett behagligt liv.

Här i Mora finns goda möjligheter att aktivera sig eller bara ta det lugnt på fritiden -och fritid har vi gott om tack vare närheten till allt.

Vi förser våra kunder med de IT-tjänster och produkter de behöver för att bedriva och utveckla sin verksamhet. Vi hjälper kunderna att digitalisera sina processer och vi skapar deras hemsidor så att de kan marknadsföra sina produkter och tjänster. Vi levererar även förstklassig anslutning till Internet så att kunderna kan kommunicera med omvärlden.