Driftchef till Coors lokalvård i Mora/Norra Dalarna

Driftchef till Coors lokalvård i Mora/Norra Dalarna

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Är du en engagerad ledare som vill vara med och skapa en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans strävar efter att leverera service i stjärnklass? Trivs du i en händelserik och föränderlig miljö? Då ska du söka tjänsten som driftchef till Coors lokalvård i Mora/Norra Dalarna.

Till vår lokalvårdsverksamhet i Mora/Norra Dalarna söker vi ytterligare en engagerad ledare som vill vara med på vår tillväxtresa och som vill utveckla våra lokalvårdsleveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vi har en prestigelös och utvecklingsinriktad kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Det finns kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra att nå framgång.

Om rollen
Vi söker dig som på ett affärsmässigt, serviceinriktat och kvalitetsmedvetet sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsleverans. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Detta är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:
  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Leda och koordinera verksamhetens löpande arbete tillsammans med driftledare
  • Kundansvar med löpande dialog inom ramen för leveransen samt merförsäljning
  • Kvalitetskontroller och uppföljning hos kund
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Upprätta mål samt löpande följa upp dessa
  • Budget, prognos och bokslutsarbete
  • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp
  • Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund
  • Resor i arbetet förekommer mellan de olika enheterna inom men även utanför regionen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mora. Ditt driftområde kommer främst att vara Norra Dalarna och utöver resor mellan de olika enheterna kommer det finnas möjlighet att arbeta hemifrån/på distans.

Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen och har haft en motsvarande befattning i personalintensiv organisation där personal, leverans, kund och ekonomi ingått i ditt ansvarsområde. Erfarenhet av ledarskap inom lokalvård samt SRY, PRYL eller likvärdig utbildning är meriterande. Vidare är du en van datoranvändare, du har ett B-körkort, talar och läser svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en tydlig, prestigelös och trygg ledare med ett starkt engagemang. Du har ett brinnande intresse för människor och har lätt att få med dig andra genom att vara positiv, uppmuntrande och inspirerande. Vidare är du strukturerad, affärsmässig och bra på att skapa och utveckla relationer såväl internt som externt. Du är utvecklingsorienterad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras. Du har en naturlig fallenhet för service och kan arbeta både självständigt och i grupp. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och du får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta regionchef Josefine Beckerfjärd på josefine.beckerfjard@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Mora
Yrkesroll Administration, Kontorschef
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).