Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu en CNC-operatör. Som CNC-operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete.

Din profil

Vi letar efter dig som är praktisk kunnig och har en stark vilja att lära och utvecklas. Vi tror att du är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt. Då man vanligtvis jobbar två och två vid en maskin är det också viktigt att du är kommunikativ och kan samarbeta. För dig som nyss tagit grönt kort kan det här vara en perfekt start på din CNC-karriär.

Skallkrav:
Jobbat/utbildad/erfarenhet inom CNC

För frågor om tjänsten, kontakta kandidatansvarig Marielle Broberg Lund, marielle.broberg@clwork.se. Vi intervjuar löpande, vänta därför inte med din ansökan utan sök redan idag! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se senast den 2017-08-18.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, med chans till fast anställning

Tjänstgöringsort

Mora
Jobbfakta
Ort
Mora
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Marielle Broberg Lund, 073-3512760

Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 aug

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se